Blinged
3.0/5

Blinged


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Blinged

Blinged is een nieuwe online slot geproduceerd door Play ‘N Go. Het is de vrouwvriendelijke opvolger van de gokkast Pimped dat Play ‘N Go in 2014 heeft uitgebracht. Terwijl Pimped een slot is dat voornamelijk in het teken stond van rappers zoals Snoop Dog gaat Blinged meer over dames die rappen.

Wat het thema betreft lijken deze twee slots veel op elkaar, het gaat immers om bakken met geld verdienen en dat is terug te zien aan de symbolen.

Gelukkig is de game play wel aangepast maar als je De Pimped slot weleens hebt gespeeld zul je aardig uit de voeten kunnen met Blinged.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,25% en de volatiliteit is op medium ingesteld.

De Blinged Gokkast in de Basis

De opstelling van het speelveld van Blinged bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen.

De gebruikelijke inzetstaffel van Play ‘N Go bedraagt 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai en dat is bij alle gokkasten van deze slotprovider altijd hetzelfde.

Je kunt een maximale uitbetaling van 5.000x de inzet winnen, iets wat bij Play ‘N Go ook vrij standaard is.

Wat premium symbolen betreft, moet je het hebben van de hip hop artieste met een baseball cap, een hiphopgroep van drie dames, een gouden ring, gouden sneakers en een pak met geld.

Draai vijf dezelfde premium symbolen voor een bedrag van 25x tot 75x de inzet.

De sprankelende kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 leveren je bij vijf dezelfde 5x tot 15x de inzet op.

Het wild symbool is de dame met een Wild Cap op, behalve dat dit wild alle andere symbolen vervangt behalve de scatter levert dit symbool ook het meeste op.

Bij vijf wilds pak je 100x de inzet!

Een groot verschil met Pimped is dat Blinged  geen ‘Gamble Feature’ heeft waardoor je gewonnen prijzen niet kunt proberen te verdubbelen.

Win Spins

Play ‘N Go heeft de Win Spin feature toegevoegd zodat je niet compleet afhankelijk bent van het landen van drie scatters.

Bij twee scatters win je namelijk een Win Spin en dit gaat door totdat je een winnende combinatie draait.

Nu zul je vast denken, hoe sneller, des te beter maar niets is minder waar want na elke niet winnende spin loopt een multiplier met +1 op.

De Gratis Spins Bonusronde

De scatters komen alleen voor op de rollen 1, 3 en 5 en bij drie stuks win je vijf Win Spins.

Er is echter een klein verschil met de Win Spin dat je bij twee scatters krijgt, de multiplier wordt namelijk niet gereset na de eerste Win Spin.

Zodoende kun je met een beetje geluk de vermenigvuldiger tijdens de eerste Win Spin enorm hoog op laten lopen waarna de vermenigvuldiger wordt overgeheveld naar de tweede Win Spin.

Je kunt tot maximaal 20 extra spins verdienen door een scatter te draaien, met elke scatter ontvang je één extra spin.

Wat is onze beoordeling van de Blinged Gokkast?

Als je een liefhebber bent van Bling en rapmuziek dan is Blinged een goede keuze. De Win Spins kunnen dit spel maken of breken, met wat geluk aan jouw zijde kun je via deze feature een mooi bedrag winnen.

Hoewel de bonusronde niet zo heel snel valt is het ons een aantal keer gelukt om twee scatters te landen.

Je kunt hier onbeperkt genieten van het demospel of maak vandaag nog een account aan bij één van de gereguleerde goksites met een kansspelvergunning van de KSA.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip