Blender Blitz
4.0/5

Blender Blitz


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Blender Blitz

Om een lekkere smoothie te maken heb je een blender nodig, tenzij je een bezoekje brengt aan een smoothiebar. Relax Gaming speelt daarop in met een van hun nieuwe gokkasten, Blender Blitz. Als je dit spel opent zien we op de achtergrond een met zonovergoten strand met een lichtblauwe hemel en kraakheldere zeer. Het speelveld bestaat uit een smoothiebar met op de rollen allerlei fruitsoorten en verschillende blenders. Dit spel wordt pas op 21 juni uitgebracht maar je kunt hierboven alvast gratis genieten.

Blender Blitz maakt gebruik van cascades waardoor symbolen van winstcombinaties worden vervangen door nieuwe symbolen. Tevens is het mogelijk om symbolen uit het speelveld te verwijderen maar daarover straks meer. Wildsymbolen spelen een belangrijke rol want als ze niet een winstcombinatie kunnen aanvullen ontploffen ze samen met alle omliggende symbolen. Er is een gratis spins bonusspel dat je kunt bereiken door de blender te vullen.

De RTP komt met 96,16% iets boven het gemiddelde uit. De variantie is hoog en de maximale uitbetaling is 25.000x de inzet.

Blender Blitz Specificaties

SoftwareRelax Gaming
Release Datum21/06/2022
RTP96,16%
VariantieHoog
Winlijnen243 ways to win
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€30
Maximale winst25.000x de inzet

Werking van de Blender Blitz Gokkast

Het speelveld van Blender Blitz heeft vijf rollen, drie rijen met 243 manieren om te winnen. Wat opvalt is de blender links en de fruitstuk meters rechts van het speelveld. Zodra je een winnende combinatie hebt gedraaid worden de winnende symbolen opgehakt, aan de desbetreffende meter rechts toegevoegd en vervangen door nieuwe symbolen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €30 per draai.

blender blitz slot

Een winnende combinatie vormen doe je door minstens drie dezelfde symbolen vanaf links op aangrenzende rollen te landen. Gesneden fruitstukken zoals sinaasappels, kiwi’s, citroenen en aardbeien zijn het minste waard. Vijf van dezelfde soort is goed voor 1,5x de inzet.

Druiven, ananassen en kersen hebben een medium waarde waarmee je maximaal 3x de inzet kunt winnen. Tot slot leveren ijsblokjes, een kan met fruitsap en een blender het meeste op. Hiermee pak je 5x tot 25x de inzet.

Er zijn ook nog wildsymbolen die alleen op de rollen 1 tot en met 4 landen. Via wilds kun je eenvoudiger winstcombinaties vormen en als ze geen deel uitmaken van een winstcombinatie ontploffen ze samen met alle omliggende symbolen.

Cascading Win Mechanisme

De Cascading win Mechanisme vormt de kern van Blender Blitz. Behalve dat er een symboolvervanging plaatsvindt worden de winnende symbolen eerst in twee stukken gehakt en aan een meter toegevoegd. Rechts zie je 7 te vullen meter met symbolen van een lage tot medium waarde. Als je tijdens cascades een meter met 10 fruitstukken hebt gevuld wordt het desbetreffende symbool voor de resterende cascade(s) verwijderd. Na afloop van een cascade wordt de meter tijdens het basisspel gereset.

Eliminator Symbool

Blender Blitz heeft ook een eliminator symbool (een hakmes) dat alleen op de vijfde rol voorkomt. Dit symbool heeft twee functies;

  • Het verwijdert een van de fruitstukken voor de resterende cascade(s).
  • Alle symbolen worden verwijderd en verzameld.

Gratis Spins Bonus

Als je de blender (links van het speelveld) weet te vullen dan ga je door naar de gratis spins bonusronde. Om de blender te vullen heb je minstens 15 fruitstukken binnen één draaibeurt (met cascades) nodig. Eenmaal gevuld ontvang je vijf levens en op elke niet winnende spin verspeel je één leven. Op de vijfde rol is er een extra life symbool en als je die weet te landen ontvang je 1 tot 3 extra levens.

Nu kunnen net als tijdens het basisspel fruitstukken uit het speelveld verwijderd worden. Een groot verschil is dat opgespaarde fruitstukken niet tussendoor gereset worden en als je een symbool eenmaal hebt verwijderd geldt dat voor het restant van het bonusspel.

Mocht je alle fruitstukken weg weten te spelen dan ontvang je een Super Spin. Hiermee krijg je een winnende draaibeurt met een 10x tot 500x vermenigvuldiger. Zodra alle levens zijn verspeeld of je een Super Spin hebt afgedraaid is de bonusronde afgelopen.

Wat is onze beoordeling van de Blender Blitz slot?

Dat Blender Blitz een hartstikke leuke gokkast is werd ons duidelijk tijdens de testsessie. Het kunnen vullen van de blender en het opsparen van fruitstukken zorgt ervoor dat je meer wil. Het thema is lekker ontspannend terwijl er geen gebrek is aan actie.

Als je Blender Blitz voor geld wilt spelen zul je nog even moeten wachten. Er zijn alternatieven zoals Diamond Fruits Megaclusters van Big Time Gaming of Triple Fruit Deluxe Megaways van iSoftBet. Je kunt in ieder geval genieten van het gratis demospel dat wij voor je hebben togevoegd.

Pluspunten
  • Cascading Win Mechanisme
  • Verwijder fruitstukken tijdens cascades
  • Gratis spins bonusspel met een enkele Super Spin
  • Maximale winstpotentie van 25.000x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben geen noemenswaardige minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip