Blazing Bull
4.0/5

Blazing Bull


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Blazing Bull

Als je nog niet de slots van Kalamba Games hebt geprobeerd dan kan je nu jouw kans pakken en het spel Blazing Bull uitproberen. Na online gokkasten als Zombie Queen en Caribbean Anne te hebben geproduceerd heeft Kalamba het met Blazing Bull over een iets andere boeg gegooid wat het thema  en spelverloop betreft.

Blazing Bull ziet er op grafisch vlak leuk uit met enkele 3D elementen zoals rondvliegende roofvogels gezet in een achtergrond met bergen, dalen en rivieren met opvallende symbolen van dieren die daar huishouden.

Behalve een mooi ontworpen slot zijn er ook een paar leuke features waar je van kunt profiteren in het basisspel.

Over het algemeen is dit spel een stuk eenvoudiger om te spelen vergeleken met het Caribbean Anne slot dat vrij ingewikkelde functies bevat. Het theoretische uitkeringspercentage is met 97,42% dik bovengemiddeld en de variantie is aan de lage kant.

Hoe werkt de Blazing Bull Slot?

Het speelvlak is opgedeeld in zes rollen, vier rijen en er zijn 4096 manieren om winnende combinaties te draaien. Inzetten kan vanaf 60 eurocent tot een maximum bedrag van 120 euro per spin. De premium symbolen bestaan uit de vijf roofdieren zoals de wolf, een poema, een adelaar, de beer en natuurlijk de in vuur en vlam verlichte stier.

Een winnende combinatie van zes dezelfde symbolen is goed voor een uitbetaling vanaf 3,25x tot 5x de inzet. Een voordeel van de symbolen met een hogere waarde is dat je vanaf 2 dezelfde al lijnwinst pakt.

De kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 zijn minder waard en hiermee pak je lijnwinst vanaf drie dezelfde symbolen. Bij zes stuks pak je een bedrag van 1,5x tot 2,2x de inzet. Er zijn drie soorten wilds die alle andere symbolen behalve het bonussymbool, een reguliere wild dat als enkel symbool telst, een 2x wild dat als dubbele symbool telt en een 3x wild dat als drie symbolen telt.

De free spins bonus met opgespaarde munten

Het zal je vast direct opvallen zodra je dit slot opent, zowel links als rechtsboven kun je gouden en zilveren munten opsparen. Je kunt hiermee in het basisspel meer free spins verdienen door munten op te sparen. Zodra je drie van dezelfde soort muntstukken weet te draaien win je de daarbij behorende free spins bonus.

De twee soorten bonussen zijn als volgt;

  • Als je de zilveren bonus weet te ontgrendelen dan ontvang je minimaal 7 gratis spins tot maximaal 20 gratis spins met een 2x wild.
  • Lukt het om de gouden bonus te pakken dan ontvang je minimaal 9 gratis spins tot maximaal 30 gratis spins met een 3x wild.

Tijdens beide free spins bonussen kun je extra draaibeurten verdienen door wederom 2 of meer bonussymbolen te verdienen waarmee je 2 tot 15 extra draaibeurten pakt.

Wat vinden wij van de Blazing Bull Gokkast?

Kalamba heeft het ontwerp van Blazing Bull goed uitgevoerd en het is ook een prima idee om iets minder features in te bakken vergeleken met de vorige reeks aan Kalamba slots. Hoewel dit inzetstaffel pas begint bij 60 eurocent per spin is behalve de hoge RTP ook de hit frequentie vrij goed waardoor je vaker kans maakt op een prijs.

De variantie is wel aan de lage kant waardoor het vaak om kleine bedragen gaat. Het opsparen van munten in de basis is ook leuk want daarmee kun je het aantal gratis spins flink opschroeven.

Kortom, een leuke video slot om eens te proberen, speel dit spel hier geheel vrijblijvend gratis of maak een account aan bij een door de kansspelautoriteit geautoriseerde goksite.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip