Bison Battle
5.0/5

Bison Battle


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Bison Battle

Een strijd tussen de bizons is waar het thema van de nieuwe Push Gaming gokkast Bison Battle over gaat. De Noord Amerikaanse bizons hebben de strijd tegen uitsterven nog maar net kunnen winnen en nu gaan ze de strijd met elkaar aan. Dit thema speelt zich waarschijnlijk af in Green Valley Arizona. Wist je trouwens dat Yellowstone de enigste plek op aarde is waar bizons sinds de prehistorische tijd hebben huisgehouden?

Dit spel van Push Gaming heeft speciale symbolen die vergelijkbaar zijn met het spel The Invisible Man van Netent. Er zijn tal van extra features zoals de Ice Park, Green Valley en Bison Clash features. Waar mogelijk kunnen spelers ook direct een bonusronde kopen voor 75x of 95x de inzet.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,4% maar let op want ook Push Gaming heeft een variabele RTP staffel. Het kan dus zomaar voorkomen dat de goksite waar je speelt dit spel tegen een lagere RTP biedt. De variantie is hoog en de maximale winst bedraagt maar liefst 50.000x de inzet.

Werking van de Bison Battle Gokkast

Zodra je het demospel van de Bison Battle gokkast opent krijg je een raster van 5×5 symbolen met 20 vaste lijnen te zien. In eerste instantie doet de achtergrondafbeelding denken aan de Rocky Mountains maar daar zijn de bizons helaas uitgestorven. Wij gaan ervan uit dat het om de bergen van Green Valley Arizona gaat. Inzetten kan vanaf €0,10 tot €100 per draai.

bison battle gokkast

Winnende combinaties ontstaan zodra je drie of meer symbolen van links naar rechts op een vaste lijn weet te landen. Kaartspel symbolen hebben de laagste waarde, hiermee pak je 2x de inzet als je er vijf weet te landen. Een reeks dieren tellen als premium symbolen waarmee je 10x tot 50x de inzet kunt verdienen. Het goud gekleurde symbool van een bizon telt als wild dat alle andere symbolen (behalve bonussymbolen) kan vervangen als dit tot een winstcombinatie leidt.

Speciale symbolen

Met Bison Battle tellen de gekleurde bizons als speciale symbolen. Hiermee kun je of de bonusrondes winnen of een geldprijs in ontvangst nemen. Het werkt als volgt;

  • Als je een groene bizon op de eerst rol weet te landen met een rode bizon op de vijfde rol dan gaat de Green Valley bonus van start.
  • Met een blauwe bizon op de eerste rol en een rode bizon op de vijfde rol wordt de Ice Park bonus actief.
  • Met een rode bizon op de eerste en vijfde rol wordt de Bison Clash feature actief. De twee bizons bestormen elkaar waarna je een geldprijs gekoppeld aan een vermenigvuldiger krijgt toegekend.

De bizons kunnen ook afzonderlijk landen. Dat werkt als volgt;

  • Als je alleen een bizon op de eerste rol krijgt zonder een bizon op de vijfde rol dan wordt er een geldprijs van 5x tot 2.500x de inzet uitbetaald. De bizon schuift na elke draai een plekje naar rechts op totdat deze uit het speelveld verdwijnt.
  • Een rode bizon op de vijfde rol is voorzien van een multiplier vanaf x2 tot x10. Na elke draai verschuift de bizon een plekje naar links op.

Bison Battle Green Valley Bonus

Deze bonusronde levert je 8 gratis spins op. Er komen nu alleen op de middelste drie rollen wilds voor die nu blijven plakken. Rode bizons op de eerste en vijfde rol zijn voorzien van een x2 tot x10 multiplier en leveren ook nog een extra spin op. Lukt het om een rode bizon te landen op een rij met actieve wilds dan raast de bizon over de wilds heen en laat het hier de multiplier achter.

ice park bonus

Ice Park Bonus

De Ice Park bonusronde is goed voor 3 gratis spins. Tijdens deze bonusronde vallen er op de middelste drie rollen nu multipliers of blanco symbolen. Op de rollen 1 en 5 landen er bizons of blanco symbolen. Als je op de middelste rollen vermenigvuldigers weet te landen of bizons op de rollen 1 en 5 dan wordt de gratis spins teller gereset. Bizons bestormen de rij waarop zij vallen om vermenigvuldigers te verhogen als deze aanwezig zijn.

Wat is onze beoordeling van de Bison Battle Gokkast?

Push Gaming weet elke keer weer leuke features toe te voegen waardoor het spelen spannend wordt. Bison Battle kan aan het lijstje met top gokkasten van deze softwareontwikkelaar worden toegevoegd. Tijdens het basisspel is het mogelijk om via de Bison Clash feature een mooie geldprijs te winnen. De Ice Park bonus kan ook lucratief uitpakken maar de hoge winsten zijn te winnen via de Green Valley Bonus. Als hier twee bizons met hoge multipliers elkaar bestormen dan win je echt een vet geldbedrag.

Een ander spel met een vergelijkbaar thema is Beasts of Fire van Play ‘N Go. Probeer eerst het gratis demospel van Bison Battle maar eens. Op dit moment is dit spel exclusief bij LeoVegas uitgebracht. Wij verwachten dat je Bison Battle over een maand of twee ook bij Kansino kunt spelen.

Pluspunten
  • Speciale symbolen die bonusrondes en de Bison Clash Feature kunnen activeren
  • Winstpotentie van 50.000x de inzet
  • Een soort respin bonus spel met vermenigvuldigers
  • Een gratis spins bonus waarmee je de volledige winstpotentie kunt ontgrendelen
Minpunten
  • Push Gaming heeft een variabele RTP staffel. Controleer dus altijd wat de RTP is.
© Copyright 2023 Gokkasten Stip