Big Win 777
4.0/5

Big Win 777


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Big Win 777

Big Win 777 is een Play ‘N Go fruitautomaat in de stijl van een Vegas slot. Dit spel ziet er ontzettend mooi uit en is visueel voorzien van glitter en glamour zoals je van een bezoekje aan Las Vegas zou verwachten.

De Wheel of Chance bonus maakt het spelen van Big Win 777 extra spannend want hiermee kun je behalve geldprijzen ook free spins verdienen. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,50% gekoppeld aan een hoge variantie.

Hoe werkt de Big win 777 Fruitautomaat?

Het speelveld van de Big win 777 bestaat uit vijf rollen, drie rijen met vijftien lijnen. Inzetten kan vanaf 15 eurocent tot maximaal 90 euro per draai. De free spins bonus kan dankzij de Chance Wheel een bedrag van 5.000x de inzet opleveren!

De symbolen bestaan uit de traditionele fruitkast symbolen alleen zonder fruitstukken. Het diamant symbool telt als wild en als je er vijf van hebt levert dat een uitbetaling van 66.67x de inzet op.

De gouden en rode zevens zijn de andere premium symbolen en als je vijf stuks van dezelfde soort weet te landen pak je 13.33 tot 16.67x de inzet. Drie verschillende BAR soorten zijn minder waard, hiermee kun je tot 6.66x de inzet winnen.

Chance Wheel Bonus

Zodra je drie scatters weet te landen wordt de Chance Wheel bonus actief. Je hebt nu een kans van 1 op 3 om de free spins bonus te behalen.

Lukt het niet om de gratis spins bonus te pakken dan win  je een geldprijs tussen de 5x en 777x de inzet!

De gratis spins bonusronde 

Als het Chance Wheel uitkomt op free spins dan win je 12 gratis draaibeurten die onder limiet geretriggerd kunnen worden. De Diamond Wild speelt nu een speciale rol want deze blijft nu voor twee draaibeurten plakken en expandeert over de rol.

Je kunt onbeperkt extra spins verdienen door scatters te draaien, 1 of 2 scatters levert 1 tot 2 extra draaibeurten op. Lukt het om drie scatters te draaien tijdens de bonus dan kun je 5, 10 of 20 extra spins verdienen.

Wat is ons oordeel van de Big Win 777 Slot?

Spelers die juist op zoek zijn naar ouderwetse fruitautomaten waarbij alle features van  moderne video slots ontbreken zullen Play ‘N Go’s Big Win gokkast zeker waarderen. Na ongeveer twee uur dit spel te hebben uitgeprobeerd kunnen wij concluderen dat de Big Win 777 een ontzettend leuke gokkast is om te spelen.

Zowel de Chance Wheel bonus als de free spins kunnen voor spannende momenten zorgen. Kortom, is de Big win 777 een geslaag slot van Play ‘N Go!

Ben je een liefhebber van gokkasten gekoppeld aan een rad van fortuin dan is de Mystic Wheel van Red Tiger Gaming een aanrader.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Nederlandse spelers kunnen een account aanmaken bij een legaal online goksite met een geldige kansspelvergunning van de KSA. Als nieuwe speler kun je meestal profiteren van een welkomstbonus of gratis spins. Door bij één van de legale aanbieders te spelen weet je voor de volle honderd procent dat je bij een betrouwbaar online casino speelt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip