Big Runner Deluxe
4.0/5

Big Runner Deluxe


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Big Runner Deluxe

Big Runner Deluxe is een Stakelogic fruitkast dat is gebaseerd op de welbekende Random Runner gokkast alleen zonder bovenspel. Een groot verschil vergeleken met de Random Runner is dat je met de Big Runner Deluxe met vijf rollen en maar liefst 33 winlijnen speelt.

Bovendien is er een mystery jackpot aanwezig dat kan oplopen tot een bedrag van 5.000 euro. De jackpot is gekoppeld aan andere Stakelogic gokkasten zoals de Nudge Runner Jackpot en de Grand Slam Deluxe.

Dit speelautomaat is ook in de kroeg of gokhal te spelen alleen is online variant beduidend beter qua uitkeringspercentage. De uitbetalingspercentage bedraagt 95,5% gekoppeld aan een lage variantie waardoor je regelmatig kleine bedragen wint.

Hoe werkt de Big Runner Deluxe gokkast?

Het speelveld is ingedeeld met vijf rollen en vijf rijen met 33 winlijnen die je niet variabel in kunt stellen. Inzetten kan al vanaf 40 eurocent tot maximaal 400 euro per spin.

De symbolen bestaan uit allerlei fruitsoorten zoals je hieronder kunt zien;

  • citroenen, pruimen, sinaasappels en de gouden klokken betalen 40 credits uit bij drie dezelfde
  • aardbeien, druiven, meloenen en rode zevens leveren je 80 credits op bij een combinatie van drie dezelfde

Het wild symbool vervangt alle andere symbolen en gelukkig komen deze ook stacked voor waardoor de winst aanzienlijk oploopt. Drie wilds leveren overigens een uitbetaling van 80 credits op.

De free spins bonus

Het witte ster dat over de fruitsymbolen voor kan komen is de scatter en hier heb je er minstens drie van nodig om de free spins bonus te spelen.

Tevens leveren drie ster symbolen je 200 credits op. Je ontvangt vijf gratis spins en je kunt geen extra spins verdienen, een saaie bonus dus.

De Mystery Jackpot winnen

Wat het spelen op deze gokkast extra spannend maakt is dat je kans maakt op het winnen van de mystery jackpot.

De jackpot kan op elk willekeurig moment vallen en hoe hoger je inzet des te groter de kans dat de jackpot valt. Het betreft een progressieve jackpot dat tot 5.000 euro op kan lopen.

Wat vinden wij van de Big Runner Deluxe Gokkast?

Als je dol bent op de fruitkast Random Runner dan zul je de Big Runner Deluxe waanzinnig leuk vinden om op te spelen. Stakelogic weet wat ons betreft de oude speelautomaten uit de kroeg en gokhal goed om te zetten naar oude fruitkasten en daar is de Big Runner een goed voorbeeld van.

Als je een liefhebber bent van de ouderwetse gokkasten dan is het de moeite waard om ook de andere Stakelogic slots uit te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip