Big Fin Bay
4.0/5

Big Fin Bay


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Big Fin Bay

Thunderkick heeft met Big Fin Bay twee succesvolle componenten toegevoegd. In plaats van een Megaways licentie van Big Time Gaming af te nemen hebben zij een eigen concept ontwikkeld waarmee je ook tot maximaal 117.649 manieren kunt winnen. Dit gekoppeld met een thema over sportvissen maakt dit spel vergelijkbaar met Fishin’ Frenzy Megaways van Blueprint Gaming. Big Fin Bay is voorzien van simpele graphics met vissen en de sportvisser als symbolen op de rollen.

Er wordt gebruik gemaakt van een Pay Ways mechanisme waarmee in het basisspel 5.040 ways to win ontstaan dat tijdens het bonusspel uitgebreid kan worden naar 117.649 manieren om te winnen. Wild symbolen spelen een belangrijke rol want als wilds in een winstcombinatie zijn inbegrepen klapt het wild uit om een gehele rol in beslag te nemen. Tijdens het basisspel kunnen er tot drie mysterie wilds landen die gegarandeerd uitklappen. Tot slot is er een gratis spins bonusronde waarmee je het maximaal aantal manieren om te winnen kunt ontgrendelen.

De RTP van Big Fin Bay is 96,14% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst dat je tijdens het bonusspel kunt behalen is 15.040x de inzet.

Werking van de Big Fin Bay Gokkast

Het speelveld van Big Fin Bay bestaat uit zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. De rijhoogte per rol wordt elke draaibeurt afgewisseld. Zo hebben de rollen tijdens het basisspel een variabele rijhoogte van 2, 3, 4, 5, 6 en 7 symbolen. Tijdens het basisspel ontstaan er maximaal 5.040 manieren om te winnen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Er vinden helaas geen cascades plaats maar tijdens de free spins bonusronde is de winstpotentie enorm.

Speelkaarten leveren het minste op. Draai er zes van voor een uitbetaling van 0,8x tot 1,5x de inzet. De premium symbolen bestaan uit de kapitein en vier verschillende vissen die als wanddecoratie gebruikt kunnen worden. Zes van dezelfde premiums is goed voor een bedrag van 2x tot 7x de inzet.

De marlijn vis telt als wild en speelt een prominente rol. Dit wild vervangt alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen. Meer over de wild features kun je hieronder ontdekken.

Wild Features

Zodra een wild symbool deel uitmaakt van een winnende combinatie klapt het wild uit om een gehele rol in beslag te nemen. Er is ook een mysterie feature dat op elk willekeurig moment geactiveerd kan worden. Eenmaal actief worden er 1 tot 3 rollen gevuld met wilds. Een nadeel is dat er tijdens de mysterie feature scatters gedraaid kunnen worden.

Free spins Bonus

Met drie of meer scatters kun je aan de gratis spins bonusronde beginnen. Je krijgt een willekeurig aantal spins per rol toegekend. Elk rol kan maximaal 6 spins uitkeren waardoor je maximaal 36 spins kunt winnen als je zes scatters draait.

Tijdens het bonusspel klappen de wilds niet alleen uit, ze zorgen namelijk ook voor respins. Er wordt ook een wild toegevoegd waarmee de rijhoogte naar zeven vakjes rijhoogte uitgebreid wordt. Als het lukt om de rijhoogte van alle rollen uit te breiden dan ontgrendel je 117.649 pay ways en ontvang je ook nog eens extra spins.

Wat is onze beoordeling van de Big Fin Bay Slot?

In de basis lijkt Big Fin Bay veel op een megaways gokkast maar het spel verloopt net even anders. De manieren om te winnen zijn vastgelegd zodat je tijdens het basisspel maximaal 5.040 ways to win hebt. Bovendien zijn er geen cascades aan lijnwinsten mogelijk. Thunderkick maakt dat deels goed door de extra wild functionaliteit dat vooral tijdens het bonusspel tot leven komt.

Als je eenmaal de bonusronde bereikt kun je elke rol uitbreiden zodat het zeven symbolen bevat. Als dat lukt pak je het maximaal aantal pay ways. Je kunt Big Fin Bay onbeperkt gratis uitproberen op GokkastenStip of maak een account aan bij Circus Casino om direct voor geld te spelen.

Andere leuke slots dat je kunt uitproberen zijn Pushy Cats van Yggdrasil en Age of Beasts Infinity Reels van ReelPlay.

Pluspunten
  • Pay ways mechanisme met 5.040 tot 117.649 ways to win
  • Uitklappende wilds en mysterie wilds tijdens het basisspel
  • Ontgrendel rijhoogtes met wilds tijdens de bonusronde
  • Maximale winstpotentie van 15.040x de inzet
Minpunten
  • Niet elke speler zal de hoge volatiliteit waarderen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip