Big Bonus
4.0/5

Big Bonus


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Big Bonus

Big Bonus is een Inspired Gaming fruitautomaat dat al sinds oktober 2020 te spelen is. Dit bedrijf brengt wel vaker klassieke slots uit, denk bijvoorbeeld maar aan Double Cash Spinner en Mighty Hot Wilds. Behalve het vormen van winstcombinaties met fruitsymbolen kan de bonusronde van Big Bonus een onbeperkt aantal free spins opleveren.

Dan zijn er nog wilds waarmee je sneller in de prijzen kunt vallen. Verder is dit spel gespitst op spelers die graag gokkasten met een klassieke fruitkasten thema spelen.

De RTP is met 95,61% net onder het gemiddelde maar voor een klassieker zeker niet verkeerd. Je kunt met dit spel maximaal 12.500x de inzet winnen!

Big Bonus specificaties

SoftwareInspired Gaming
Release Datum10/08/2020
RTP95,61%
VariantieMedium
Winlijnen50
Rollen6
Rijen4
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€20
Maximale winst12.500x de inzet

Werking van de Big Bonus Gokkast

Big Bonus is een gokkast met zes rollen, vier rijen en traditionele fruitsymbolen, zevens en gouden kronen. Winnen doe je door tenminste drie dezelfde symbolen op één van de vijftig vaste lijnen te landen. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €20 per draai.

big bonus screenshot

Wat uitbetalingen betreft leveren zes dezelfde fruitsymbolen een bedrag op van 5x tot 8x de inzet. Zevens en kronen zijn meer waard, hiermee pak je bij zes van dezelfde soort een uitbetaling van 10x tot 20x de inzet.

Dit spel bevat ook nog scatters en wildsymbolen. Hiermee kan je de gratis spins bonusronde bereiken of sneller winstcombinaties landen.

Wildsymbolen

De wildsymbolen zijn eenvoudig herkenbaar en kunnen ook gestapeld vallen. De wilds kunnen tijdens het basisspel op alle rollen landen maar tijdens het bonusspel landen de wilds alleen op de rollen 2, 3, 4, 5 en 6. Dankzij de wildsymbolen kun je op eenvoudige wijze extra winstcombinaties vormen. Lukt het om zes wilds te landen, dan pak je 250x de inzet.

Big Bonus Gratis Spins

Het bonusspel van Big Bonus bestaat uit gratis spins gekoppeld aan vermenigvuldigers die per scatter worden toegekend. Je hebt minimaal drie scatters nodig om het bonusspel te spelen. Elke scatter kan aangeklikt worden waarna de bijbehorende vermenigvuldiger wordt onthuld.

Het aantal spins is ongelimiteerd, je blijft net zo lang gratis spins pakken totdat je het exacte bedrag wint dat als vermenigvuldiger werd toegekend. Stel je hebt het bonusspel bereikt met een inzet van €1 en je hebt een vermenigvuldiger van 100x de inzet. De free spins blijven dus afdraaien totdat je met een enkele draai exact €100 hebt gewonnen. Wildsymbolen vallen regelmatig maar nu niet op de eerste rol.

Spin Chance

Mocht je speelbudget onder de huidige inzetstaffel vallen dan maak je via de Spin Chance alsnog kans op een extra draaibeurt. Dit is een kansspel waarbij je het resterende speelbedrag inzet. Het pijltje van de wijzer kan nu op een groen of rood segment landen. Landt het pijltje op het groene segment dan pak je een extra draaibeurt. Landt het pijltje op het rode segment dan verlies je het resterende speelgeld.

Wat vinden wij van dit spel?

Als je de Big Bonus gokkast opent dan lijkt het in eerste instantie een vrij reguliere classic slot. De bonusronde is echter geweldig. De winst kan dan ook hoog uitpakken, vooral als je met één van de scatters een behoorlijke vermenigvuldiger pakt. Zes wilds tijdens het basisspel zorgt ook voor een mooie uitbetaling en doordat de wilds stacked vallen kan dat zomaar gebeuren.

Wij kunnen je dus aanbevelen om dit spel voor geld uit te proberen. Het demospel is toegevoegd dus waag eerst een gratis gokje zodat je weet of dit een slot voor jou is.

Pluspunten
  • Moderne variant van een klassieke gokkast
  • Hoge vermenigvuldiger voor zes wilds
  • Een uniek en verrassende bonusronde met ongelimiteerde spins
Minpunten
  • Het basisspel gaat vrij snel vervelen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip