Big Bass Bonanza
4.0/5

Big Bass Bonanza


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Big Bass Bonanza

Als je van graag de hengelsport beoefent dan is Big Bass Bonanza van Pragmatic Play en Reel Kingdom een slot om te spelen. Dit spel werd al eind 2020 uitgebracht en behoort inmiddels tot een van de meest gespeelde gokkasten van 2021 en 2022. Big Bass Bonanza heeft in ieder geval meer features dan Fishing Cash Pots van Inspired Gaming en is zelfs leuker dan Wild Catch van Microgaming. Het thema betreft dus sportvissen en dat is direct aan de symbolen terug te zien. Lukt het jou om een grote vis te vangen?

Het basisspel is niet heel spannend want je moet het hier voornamelijk van het draaien van winnende combinaties hebben. Er is wel een wild symbool dus dat maakt het vormen van een winstcombinatie iets eenvoudiger. De gratis spins bonus is bijzonder spannend want hier leveren de vissen een geldprijs op. Bovendien kun je wilds verzamelen waarmee je vermenigvuldigers en extra spins kunt verdienen. Het is duidelijk dat Reel Time haar inspiratie van de slot Fishin’ Frenzy heeft opgedaan. Lees snel verder om te ontdekken hoe dit spel werkt.

De RTP is met 96,71% bijzonder goed en de volatiliteit is redelijk hoog. De maximale winst met een enkele draai valt met 2.100x de inzet wel een beetje tegen.

Werking van de Big Bass Bonanza Gokkast

De Big Bass Bonanza gokkast heeft vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Zoals veel andere gokkasten met een thema over de hengelsport krijg je een onderwateraanzicht te zien. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €250 per spin zodat dit spel voor spelers met een klein en groot budget voor geld te spelen is.

big bass bonanza gokkast

De symbolen bestaan uit een reeks van 10 tot A speelkaarten, dobbers, een vishengel, vliegers, een viskoffer en drie zeebaarzen. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie symbolen van dezelfde soort van links naar rechts pakt. Voor de dobber geldt een uitzondering want hier heb je er slechts twee van nodig.

De uitbetalingen van winnende combinaties zijn niet verkeerd. Zo pak je met vijf dezelfde speelkaarten 10x de inzet. Drie zeebaarzen zijn goed voor 20x de inzet. Een viskoffer en vliegers zijn 50x de inzet waard en met vijf maal een vishengel of dobber pak je 100x tot 200x de inzet.

De visser telt als wild symbool maar komt alleen voor tijdens de gratis spins bonus. Met het wild kun je eenvoudiger winstcombinaties pakken. Bovendien levert dit een andere feature op maar daar kun je verderop in onze review meer over ontdekken.

Gratis Spins Bonusronde

Big Bass Bonanza wordt pas spannend als je de gratis spins bonus bereikt. Om dat te doen heb je minstens drie scatters nodig. Je krijgt nu 10 gratis spins en elke extra scatter zorgt voor 5 extra spins. Het wild symbool van de visser is nu toegevoegd en het symbool van de zeebaarzen is nu van een cash prijs voorzien. Elke keer als het wild symbool valt dan worden alle zeebaars symbolen verzameld waarna je een uitbetaling krijgt.

Het is ook mogelijk om meer wilds te landen, als dat gebeurt dan worden alle vis symbolen per visser verzameld.

Als extraatje heeft Reel King een spaarmeter toegevoegd waarmee je wilds kunt opsparen. Voor eelke vier wilds dat je hebt opgespaard ontvang je 10 extra spins en een vermenigvuldiger. Dit kan maximaal drie keer gebeuren en de hoogte van de multiplier is de eerste keer x2, de 2e keer x3 en de 3e keer x10. De vermenigvuldiger wordt trouwens alleen op de verzamelde vis symbolen toegepast en niet op reguliere lijnwinsten.

Wat vinden wij van de Big Bass Bonanza Slot

Het heeft even geduurd maar eindelijk kun je dit spel nu gratis op GokkastenStip spelen. Als de Fishin’ Frenzy gokkast hebt gespeeld dan zul je de werking van dit spel herkennen. Het kunnen opsparen van wilds tijdens de bonusronde is een mooi extraatje.

Tijdens het testen van dit spel merkten wij snel genoeg dat het eigenlijk om het behalen van de bonusronde gaat. Lukt dat niet, dan gaat dit spel snel vervelen. Big Bass Bonanza is zeker weten het proberen waard en met een beetje geluk sla jij een grote vis aan de haak. Probeer hier het gratis demospel maar eens, voor geld gokken kan bij BetCity of een van de andere goksites met Pragmatic Play gokkasten.

Pluspunten
  • Een van de populairste gokkasten met een hengelsport thema
  • Gratis spins bonus waarmee vissen gevangen kunnen worden
  • Spaar wilds op om extra spins of vermenigvuldigers te verdienen
Minpunten
  • Bijna een 1 op 1 kopie van Fishin' Frenzy
  • De maximale uitbetaling valt een beetje tegen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip