Big Bamboo
5.0/5

Big Bamboo


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Big Bamboo

Push Gaming staat erom bekend dat zij slots met een hoge variantie en hoge maximale uitbetaling produceren. Big Bamboo is daar een prima voorbeeld van. Het thema spelt zich af in een Bamboe jungle met panda’s, apen en vogels als symbolen. Op grafisch vlak heeft Push Gaming het simpel gehouden maar maakt het goed door allerlei extra features te leveren. Big Bamboo is een vermakelijke slot dat je hier gratis kunt uitproberen.

Dit spel heeft een ongekend hoog aantal features. Er zijn wild en mysterie symbolen en er is een Golden Bamboo feature waarmee je vermenigvuldigers of cash prijzen kunt winnen. Tijdens de feature kun je via de gamble scatter nog een extra gokje wagen. Tijdens de gratis spins bonus kun je scatters opsparen en kunnen symbolen in mysteriesymbolen worden geconverteerd. Voor ongeduldige spelers is er ook nog een bonus buy optie. Lees snel verder om te ontdekken hoe dit spel werkt.

De RTP van Big Bamboo is standaard 96,13% dat stijgt naar 96,52% als je de Bonus Buy optie gebruikt. De volatiliteit is hoog en je kunt maximaal 50.000x de inzet winnen, evenveel als Razor Shark dat Push Gaming in 2019 uitbracht.

Werking van de Big Bamboo Gokkast

Het speelveld van Big Bamboo heeft een opzet van zes rollen, vijf rijen met 50 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai waardoor de maximale uitbetaling 5 miljoen euro bedraagt. De kans daarop is met 1 op 21 miljoen vrij klein. Een winnende combinatie vormen kan door drie dezelfde symbolen op een van de vaste lijnen te landen.

Ruiten, schoppen, harten en klaveren zijn het minste waard. Draai er hier vijf van voor een uitbetaling van 0,4x de inzet. Een vogel, aap, zwijn en panda zijn beduidend meer waard. Hiermee pak je een bedrag vanaf 12x tot maximaal 150x de inzet bij vijf stuks.

Er is ook nog een wild symbool dat alle andere uitbetalende symbolen vervangt om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen. Op willekeurige momenten kun je mysteriesymbolen landen, deze veranderen in hetzelfde uitbetalende symbool, wilds of gouden bamboe symbolen.

Golden Bamboo Feature

De Golden Bamboo feature wordt actief zodra een mysteriesymbool een Golden Bamboo symbool onthult. Dit symbool gaat zelfstandig draaien waarmee je één van de volgende opties kunt winnen;

 • Instant Prize: je wint een bedrag van 1x tot 5.000x de inzet.
 • Collector: zorgt ervoor dat alle instant prize en collector symbolen worden verzameld. Het collector symbool wordt de resterende Bamboo feature vastgehouden.
 • Multiplier: je ontvangt een vermenigvuldiger dat de waarde van collector en instant prize symbolen met x2 tot x10 vermenigvuldigt.

Tijdens de feature kan dit symbool ook scatters of gamble scatters onthullen. Bovendien kunnen de twee scatters ook tijdens de feature vallen. Als je scatters op de rollen 2 en 3 draait dan kan er een gamble scatter op de vierde rol landen. Als dat gebeurt ontvang je

 • Een leeg vakje, er gebeurt verder niets.
 • 7 tot 9 gratis spins.
 • 7 tot 9 spins waarbij twee symbolen met een lage waarde in mysteriesymbolen veranderen.
 • 8 tot 10 spins en alle symbolen met een lage waarde transformeren naar mysteriesymbolen.

Er is ook nog een gamble feature dat actief wordt als je met de gamble scatter een leeg vakje of 7 tot 9 spins verdient. Nu kun je met een draai aan het rad alsnog voor een betere uitkomst gokken.

Gratis Spins

Als je een gamble scatter weet te landen of de spins via de big bamboo feature weet te bereiken kun je aan de gratis spins bonus beginnen. Scatters worden nu via een meter aan de rechterkant van het speelveld opgespaard.

Alle symbolen aan de rechterkant van het speelveld zijn nu van vier stipjes voorzien en als je alle stipjes per symbool weet te vullen dan veranderen de symbolen op het speelveld in mysteriesymbolen. Bovendien ontvang je ook extra spins. De eerste transformatie zorgt voor 4 extra spins, de tweede voor 3 en de derde en vierde leveren 2 extra spins op. Dat is niet alles want er wordt ook nog een vermenigvuldiger van x2 (eerste transformatie) tot x10 (vierde transformatie).

Ongeduldige spelers kunnen de bonusronde kopen, de staffel is als volgt;

 • Voor 99x de inzet pak je 7 tot 9 gratis spins zonder extra geconverteerde symbolen.
 • 179x de inzet zorgt voor 7 tot 9 spins waarbij twee symbolen aan de rechterkant worden toegekend.
 • Voor 600x de inzet ontvang je 8 tot 10 spins waarbij alle symbolen zijn getransformeerd.
 • 300x de inzet levert een mysterie aantal spins en veranderde symbolen op.

Wat vinden wij van de Big Bamboo Slot?

Hoewel de graphics niet denderend zijn is het spelverloop van Big Bamboo zeer vermakelijk. De extra features werken goed samen en kunnen echt een vette uitbetaling opleveren. De gratis spins bonus lijkt verwarrend maar dat valt reuzen mee. Als je op zoek bent naar hartstikke leuke gokkasten dan is Big Bamboo een aanrader.

De combinaties van vier stipjes opsparen en de Golden Bamboo feature kunnen landen zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten. Als je een liefhebber bent van slots met volop opties dan is Clover Fortunes van Four Leaf Gaming ook het proberen waard.

Pluspunten
 • Wilds en mysteriesymbolen
 • Golden Bamboo Feature met verschillende prijzen
 • Gratis Spins bonus waarmee je scatters opspaart voor extra spins en multipliers
 • Je kunt direct de bonusronde kopen
Minpunten
 • Minpunten zijn er niet
© Copyright 2023 Gokkasten Stip