Big Bad Wolf
4.0/5

Big Bad Wolf


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Big Bad Wolf

Big Bad Wolf is een fantastische gokkast van Quickspin dat al sinds 2013 te spelen is. Het thema is gebaseerd op de wolf en de drie biggetjes en is prima uitgevoerd door Quickspin.

Dat dit spel tot een van de oude gokkasten behoort zul je niet merken want dit spel zou ook in 2020 geproduceerd kunnen zijn. Zowel op visueel vlak als qua game play valt er helemaal niets aan te merken en het is ook niet gek dat de Big Bad Wolf slot in 2013 een EGR Award wist te winnen.

Een unieke feature is dat symbolen van winnende combinaties door de wolf worden weggeblazen om plaatst te maken voor nieuwe symbolen.

Bovendien is het theoretische uitbetalingspercentage met 97,34% dusdanig hoog dot dit slot op onze lijst van top 10 gokkasten met de beste RTP terechtkomt.

Hoe werkt de Big Bad Wolf Gokkast?

Het speelveld van Big Bad Wolf bestaat uit vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig vaste lijnen. Direct voor geld spelen is mogelijk vanaf 25 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Aan de maximale uitbetaling kun je goed merken dat dit spel al wat ouder is want dat is slechts 1,268x maar als je met een maximale inzet speelt is dat toch mooi een bedrag van € 126.800.

big bad wolf gokkast

Er wordt gebruikt gemaakt van het Swooping Reels mechanisme dat vergelijkbaar is met Cluster Pays. Symbolen van winnende combinaties worden weggeblazen en maken plaats voor nieuwe waardoor er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan.

De drie biggetjes en een knuffel big zijn de premium symbolen waarbij de big met een strohoed het meeste waard is. Lukt het om vijf zelfde premium symbolen te landen dan win je 8x tot 12x de inzet.

Symbolen van de speelkaarten A, K, Q, J en 10 zijn natuurlijk minder waard. Vijf dezelfde kaartsymbolen is goed voor een bedrag van 3x toot 4x de inzet. Het symbool van een bijenkorf is een reguliere wild dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter en het volle maan symbool. Vijf wilds levert 40x de inzet op.

Pigs Turn Wild Feature

Na elke opeenvolgende winnende combinatie wordt één van de biggetjes een wild.

De staffels is als volgt;

  • 2e winstcombinatie: 1 wild
  • 4e winstcombinatie: 2 wilds
  • 6e winstcombinatie: 3 wilds

Als je het geluk aan jouw zijde hebt kun je alle wilds vrijspelen en dat wordt het vormen van lijnwinst wel heel eenvoudig.

Spannende free spins bonus

De free spins bonus is bijzonder spannend en deze bereik je door drie wolf scatters te landen.

Je krijgt nu 10 gratis spins waarbij je extra features kunt ontgrendelen door maan symbolen op te sparen zodat je de wolf kunt helpen om het huisje omver te blazen.

De extra features zijn;

  • met drie maan symbolen blaast de wolf het houten huisje omver en krijg je twee extra spins
  • met zes maan symbolen blaast de wolf het stenen huisje omver en krijg je twee extra spins met een 2x multiplier

Tijdens de bonus kun je 10 extra spins verdienen door wederom drie scatters te draaien.

Wat vinden wij van de Big Bad Wolf Gokkast?

Ervaren spelers zullen dit spel al gespeeld hebben maar als je de Big Bad wolf gokkast nog niet hebt gespeeld is het zeker de moeite waard om hier een gokje voor geld op te wagen.

Grafisch valt er niets aan te merken en de bonusronde is spectaculair want met een gezonde portie geluk spaar je snel maan symbolen op of pak je nog eens drie scatters. Bovendien is het thema tot in de puntjes uitgewerkt.

Probeer Big Bad Wolf lekker gratis of maak een account aan bij één van de legale aanbieders die momenteel beschikbaar zijn voor Nederlandse spelers.

Pluspunten
  • Dik boven het gemiddelde RTP
  • Swooping Reels mechanisme waarmee symbolen worden weggeblazen
  • Pigs Turn Wild feature
  • Unieke free spins bonus
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip