BerryBurst Max
4.0/5

BerryBurst Max


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » BerryBurst Max

Berry Burst Max is een variant van de Berry Burst video slot waarmee je met een verhoogde risico meer kans maakt op een hoge uitbetaling.

Wij hebben besloten alleen de Max versie te plaatsen aangezien dit de eerste Max versie is dat NetEnt heeft uitgebracht. BerryBurst is de lang verwachte opvolger van de populaire Starburst gokkast.

Berry Burst Max is een kleurrijke video slot met opvallende fruit symbolen dat je niet kunt missen dankzij de warme achtergrond kleuren. Net als bij de Starburst gokkast kunnen winnende combinaties heen en weer voorkomen.

Wat kun je verwachten van Berry Burst Max?

Dit spel heeft vijf rollen, drie rijen en een minimale inzet van 10 eurocent tot maximaal 200 euro per draaibeurt.

Het gebrek aan winstlijnen wordt goed gemaakt door het ClusterPays systeem. Met Clusterpays is het de bedoeling dat je clusters maakt van vijf of meer van dezelfde symbolen. Voorbeelden van NetEnt’s Cluster Pays gokautomaten zijn Lost Relics en Twin Spin Deluxe.

De symbolen op de reels bestaan uit fruitsoorten zoals frambozen, sinaasappels, limoenen, bessen en kaartsymbolen zoals harten, ruiten en schoppen.

Het spel is bovendien voorzien van een uitklappend wild symbool en Wilds op alle rollen. De uitbetalingspercentage bedraagt 96,23% waarmee het op iets bovengemiddeld uitkomt. Dankzij deze Max versie kun je trouwens tot wel 6.000 keer je inzet winnen met een enkele spin!

Wild Re-spins

De wild symbolen klappen uit over de gehele rol waarna je ook nog een re-spin krijgt toegekend. Dankzij het Cluster Pays systeem ontvang je met een enkele wild al een uitbetaling maar dit kan snel oplopen zodra je 2 of 3 wild’s hebt. Met een vol scherm aan wild’s heb je een uitbetaling van 15000 munten te pakken!

Wat vinden wij van de BerryBurst Max Gokkast?

De BerryBurst Max is een frisse video slot waarmee je een grote kans op een hoge uitbetaling maakt. Als je Starburst een leuk spel vindt zul je de BerryBurst Max misschien wel nog leuker vinden dankzij het Cluster Pays systeem. Voor de serieuze gokker is dit misschien niet de beste gokkast om te spelen.

Desondanks adviseren wij je toch om Berry Burst Max uit te proberen. Dat kan op GokkastenStip geheel gratis!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip