Barn Festival
4.0/5

Barn Festival


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Barn Festival

Met Barn Festival van Pragmatic Play kan de schuurfeest van start gaan. Dat boeren hard moeten werken is duidelijk en met dit vrolijk versierde spel krijgen we een inkijk in de festiviteiten op de boerderij te beleven zijn. Het thema is fleurig met op de achtergrond de boerderij en schuur en op de rollen symbolen van verschillende soorten groenten. Het gaat dus meer om een groenten party dan een schuurfeest maar dat mag de pret niet drukken.

De features zijn een mengsel van Pragmatic Play’s Sweet Bonanza gokkast en Money Train 2 van Relax Gaming. Er is een tumble feature waarmee symbolen van winstcombinaties worden vervangen zodat er cascades ontstaan. Dan zijn er nog win multipliers waarmee de winst aanzienlijk verhoogt wordt. Tot slot kun je nog een bonus respin bonusronde spelen waar uitsluiten geldsymbolen en speciale symbolen kunnen landen. Als je geen zin hebt in het basisspel kun je de bonusronde kopen.

De RTP van Barn Festival is 96,45% bovengemiddeld. De variantie is hoog en de maximale winst bedraagt maar liefst 20.000x de inzet.

Werking van de Barn Festival Gokkast

Barn Festival is een 6-reel gokkast met vijf rijen en 20 vaste lijnen. Er wordt net als bij Sweet Bonanza gebruik gemaakt van het scatters pays mechanisme. Winnen doe je door 8 symbolen van dezelfde soort op de rollen te landen. Het maakt niet uit of de symbolen elkaar aangrenzen of niet. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

barn festival gokkast

Verschillende speelkaarten leveren het minste op en zorgen voor een uitbetaling vanaf 2x tot 12x de inzet als je er 12 in zicht hebt. Aubergines, maiskolven, paddenstoelen, sinaasappels en aardbeien tellen als premiums. Twaalf van dezelfde soort is goed voor een bedrag van 10x tot 50x de inzet.

Via de tuimel feature worden symbolen van winstcombinaties verwijderd waarna nieuwe symbolen ervoor in de plaats vallen. Dit zorgt voor cascades aan lijnwinsten en dat gaat net zo lang door totdat er geen nieuwe winstcombinaties meer plaatsvinden.

Groene potten gevuld met gouden munten tellen als money symbolen en kunnen een van de onderstaande features activeren. De money symbolen zijn voorzien van een vermenigvuldiger van x1 tot x500.

Win Multipliers

Door drie money symbolen te draaien wordt de waarde daarvan omgezet in win vermenigvuldigers. De multipliers worden bij elkaar opgeteld en toegepast op de winstcombinatie. Als je direct al drie money symbolen in zicht krijgt zonder dat er een winstcombinatie gevormd kan worden, dan worden de money symbolen opgespaard.

Vervolgens krijg je respins totdat je een winnende combinatie pakt waarna alsnog de multipliers worden toegepast.

Money Respin Feature

Barn Festival is voorzien van een Money Respin feature. Deze wordt actief zodra je vier money symbolen weet te landen. Dit bonusspel wordt gespeeld op een speelveld van 4×5 symbolen waarbij de money symbolen waarmee je dit spel hebt ontgrendelt worden vastgehouden.

money respin feature

Er vallen nu uitsluitend money symbolen os speciale symbolen waarmee je een feature kunt ontgrendelen. De features zijn als volgt;

Add Value: voegt een willekeurige waard toe aan alle symbolen op de rollen waarna het in een money symbool verandert.
Multiply: vermenigvuldigt twee tot vijf money symbolen met een multiplier van x2 tot x5.
Collect: verzamelt de waarde van alle money symbolen in zicht.
Unlock: voegt een rol toe aan het speelveld en verandert in een money symbool.
Persistent Add: voeg een waarde toe aan alle huidige en de resterende symbolen dat je tijdens respins weet te landen.
Persistent Multiply: past de vermenigvuldiger toe op de huidige en toekomstige symbolen.
Persistent Collect: verzamelt de waarde van symbolen van deze en alle vervolg draaibeurten.

Ongeduldige spelers kunnen het basisspel overslaan door een bedrag van 100x de inzet te besteden om de money respins te kopen.

Wat vinden wij van de Barn Festival Slot?

Ons inziens is Barn Festival de beste scatter pays variant dat door Pragmatic Play is uitgebracht. Met het basisspel kun je al op het puntje van je stoel zitten door de tuimels en win multiplier feature. Zodra je de bonusronde bereikt wordt de volledige winstpotentie duidelijk. Wij hebben dit bonusspel verschillende keren uitgetest en eindigden wij op een maximale uitbetaling van ongeveer 800x de inzet.

Tijdens het bonusspel moet je het voornamelijk hebben van de persistent symbolen want die blijven gedurende het gehele bonusspel staan. Op GokkastenStip kun je gratis gokkasten spelen, zodoende kun je Barn Festival ook gratis uitproberen. Onze tip is dan om de bonusronde te kopen want daarmee kan het bonusspel getest worden.

Pluspunten
  • Scatter Pays spelmechanisme
  • Win vermenigvuldigers die bj elkaar opgeteld worden
  • Money Respin bonus met verschillende extra features
  • Je kan direct de bonusronde kopen
Minpunten
  • Wij hebben geen noemenswaardige minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip