Barbarian Fury
4.0/5

Barbarian Fury


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Barbarian Fury

NoLimit City is de laatste maanden bezig om een fantastische reeks aan slots te produceren en met Barbarian Fury hebben zij wederom een top gokkast recent online gebracht. Na de waanzinnige Dead Wood gokkast met een western thema kun je nu genieten van een thema met barbaren die naar het hoge noorden zijn afgereisd.

Behalve dat dit spel er grafisch perfect uitziet is ook het spelverloop fenomenaal met een brullende beer die als nudging wild telt, respins en een free spins bonusspel.

Het speelveld bestaat uit een geketende omlijsting met schedels en op de achtergrond zie je een gebergte tijdens een sneeuwstorm.

Met een hoofdprijs van 8.785x de inzet, een theoretische uitkeringspercentage van 96,06% tijdens het basisspel en 96.32% als je de bonusronde koopt is het gokken voor geld de moeite waard.

Hoe werkt de Barbarian Fury Gokkast?

Het speelvlak van Barbarian Fury heeft een opstelling van vijf rollen, vier rijen met vijfentwintig vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit drie barbaren die bij vijf van dezelfde soort een uitbetaling van 4x tot 10x de inzet opleveren. Schilden met de speelkaartsymbolen A, K, Q, J en 10 leveren minder op, draai er hier vijf van voor een bedrag van 2x tot 3x de inzet.

Er is een bruine beer dat de Roaring Wilds feature kunt activeren en de witte wolf is de scatter waarmee je de free spins bonus kunt bereiken.

Barbarian Fury Respins

Zodra je drie dezelfde barbaren op het speelveld draait kan op willekeurige momenten de Barbarian Fury Respins feature geactiveerd worden.

De drie barbaren klappen nu uit over de gehele rol (via nudges) en worden tijdens de respin vastgehouden. Met een beetje geluk kun je de symbolen aanvullen om maximaal te profiteren.

Roaring xNudge Wilds

De bruine beer is een xNudge Wild en is voorzien van een 1x tot 4x multiplier. Zodra je de bruine beer weet te landen dan zal dit symbool altijd via nudges de gehele rol bedekken.

Elke nudge dat nodig is om de complete rol te vullen levert een extra multiplier op. Het is ook mogelijk om meerdere Xnudge Wilds te landen en dan wordt het helemaal leuk want nu worden de multipliers bij elkaar opgeteld.

Fury Free Spins Bonus

Als je drie scatters (witte wolven) op de rollen krijg dan gaat de Fury Free spins bonus van start.

Het aantal spins dat je krijgt wordt bepaald door het aantal nudges dat de scatters nodig hebben om uit het zicht te geraken (maximaal 12 free spins).

Optioneel kun je de bonusronde kopen voor een bedrag van 70x de inzet.

Tijdens de bonus worden xNudge Wilds nu vastgehouden gedurende het complete bonusspel dus des te meer bruine beren je weet te landen des te hoger de totale multiplier wordt.

Lukt het om drie dezelfde barbaren op de rollen te krijgen dan ontvang je nu gegarandeerd een Barbarian Respin.

Als je meer scatters weet te landen dan kun je meer free spins verdienen afhankelijk van hoeveel nudges er nodig zijn om de scatter uit het speelveld te verwijderen.

Wat vinden wij van de Barbarian Fury Slot?

De Barbarian Fury slot is genieten geblazen en tijdens het spelen van dit spel hebben wij regelmatig Roaring Wilds en Barbarian respins weten te krijgen.

Als tip kunnen we meegeven dat het verstandig is om de rollen versneld af te laten draaien, dat kan door de bliksemschicht (rechtsonder) aan te vinken.

De bonusronde is ontzettend spannend maar heeft voor ons helaas geen resultaat geboekt. Het uitbetalingspercentage is net bovengemiddeld en de variantie is lekker hoog waardoor de kans op een hoge uitbetaling groot is.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip