Bar Bar Black Sheep
3.0/5

Bar Bar Black Sheep


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Bar Bar Black Sheep

Wederom een Microgaming slot uit de Farmville genre, ditmaal gaat het om Bar Bar Black Sheep een video slot met een ontspannend achtergrondmuziekje, traditionele fruitsymbolen geplaatst op boerderij met schaapjes met een enkele zwarte schaap.

Dit spelletje heeft vijf rijen en drie rollen met vijftien actieve lijnen. De reden voor deze eenvoudige benaming is simpel want 2 maal het Bar symbool gecombineerd met een enkele zwarte schaap activeert een willekeurige vermenigvuldiger dat tot maximaal 999 keer de lijnwinst kan opleveren.

Het theoretische uitbetalingspercentage valt tegen met 95,03% en de variantie is hoog. De maximale winst met een enkele draai is €95.000.

Hoe werkt Bar Bar Black Sheep?

Het speelvlak bestaat uit vijf rollen, drie rijen met vijftien vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,15 tot maximaal €150 per draai. De hoogst te behalen winnende combinatie is vijf zwarte schaapjes op rij want daarmee verdien je 10.000 credits maar vergis je niet de Bar Bar black Sheep combinatie kan veel meer credits opleveren!

Verder zijn er allerlei fruitsymbolen en natuurlijk de free spins zakjes waar je op moet letten. Speel met een beperkte inzet van slechts vijftien credits per beurt en probeer de Bar Bar Sheep combinatie te draaien zodat je kans maakt op maximaal 95.0000 credits.

De Free Spins Bonus en de Bar Bar Black Sheep feature

Het zakje met wol zorgt voor gratis draairondes zodra je er drie of meer van hebt kan dat maximaal 20 free spins opleveren. Bovendien betaalt dit symbool tot maximaal 1.500x de lijninzet uit. Je speelt de free spins met een 3x vermenigvuldiger waardoor de hoogte van de lijnwinsten flink oplopen. Tijdens de bonus kun je extra spins verdien door opnieuw minstens drie scatters te landen.

De Bar Bar Black Sheep feature wordt geactiveerd zodra je op een enkele rij de combinatie Bar, Bar en Black Sheep weet te draaien. Je wint hiermee een mystery prijs dat kan oplopen tot 999x de lijninzet.

Wat vinden wij van deze Gokkast?

Op zich is dit een leuke gokkast om te proberen alleen is de uitbetalingspercentage van 95,03% aan de lage kant. Tijdens het bonusspel kan de winst snel oplopen waardoor het de moeite waard is om dit spel voor echt geld te spelen. Wat spelverloop betreft valt er weinig te beleven. Je moet het vooral hebben van de mystery win en het bonusspel.

Als je een liefhebber bent van eenvoudige slots met een leuk uitgewerkte thema dan is Bar Bar Black Sheep een slot voor jouw! Een andere gokkast met een leuk dieren thema die we je onder de aandacht willen brengen is Happy Birds van iSoftBet.

Pluspunten
  • Een leuk wollig thema
  • Kans op flinke winsten dankzij de hoge variantie
  • Een gratis spins bonus en kans op een mystery prijs
Minpunten
  • De RTP is te laag
  • Dit spel gaat snel vervelen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip