Bananaz 10k Ways
4.0/5

Bananaz 10k Ways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Bananaz 10k Ways

Op tienduizend verschillende manieren winnen kan met de reeks aan 10k ways gokkasten van ReelPlay. Bananaz 10k Ways is een nieuwe editie dat aan deze reeks slots kan worden toegevoegd. Met dit thema slingert Monkey Mike door de bomen en worden er bananen rondgeslingerd. Het verhaal speelt zich af in de jungle en de symbolen hebben een kleurrijk en vrolijke vormgeving. Het 10k Ways spelmechanisme is een leuk alternatief voor slots als Thor Infinity Reels.

Er zijn dus 10.000 manieren om te winnen maar ReelPlay heeft ook een aantal leuke opties toegevoegd waardoor winnen eenvoudiger wordt. Tijdens het basisspel kan op elk willekeurig moment de Mike Goes Bananaz feature geactiveerd worden waardoor 1 tot 3 symbolen in wilds veranderd worden. Er is een respins bonusronde en ongeduldige spelers kunnen de bonusronde kopen. aan het eind van het bonusspel kun je ook nog gebruik maken van een gokspel waarmee je vermenigvuldigers kunt verdienen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,1% dat stijgt naar 97% als je de bonusronde koopt en de variantie is hoog. De maximale winst met een enkele spin is 5.622x de inzet.

Werking van de Bananaz 10k Ways Slot

Het speelveld van Bananaz 10k Ways bestaat uit zes rollen, vier rijen en een top rol van een enkele rij met vier symbolen. Zodoende ontstaan er 10.000 manieren om te winnen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €12 per draai. Er wordt gebruikt gemaakt van het Adjacent Reels spelmechanisme waardoor een winstcombinatie met 3 symbolen van links naar rechts gevormd kan worden. De symbolen kunnen op elk willekeurige plek op de rol landen.

Speelkaarten leveren de laagste uitbetaling op en bij zes stuks pak je 0,5x tot 0,9x de inzet. Fruit, bloemen, slangen en toekans leveren meer op. Draai er hier zes van voor een bedrag van 1x tot 5x de inzet. De olifant levert het meeste op en zorgt voor een uitbetaling van 50x de inzet. Bovendien pak je al winst met twee olifanten op de rollen. Symbolen van winstcombinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen zodat er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan.

Monkey Mike telt als wild symbool maar daarvoor moet je wel eerst de Mike Goes Bananaz feature activeren. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Mike Goes Bananaz

Op elke niet winnende draaibeurt tijdens Bananaz 10k Ways kan de Mike Goes Bananaz feature geactiveerd worden. Nu worden er 1 tot 3 reguliere symbolen vervangen door Monkey Mike symbolen. De wilds kunnen ook nog van een 1x tot 5x multiplier worden voorzien. Als verschillende wilds deel uitmaken van een winstcombinatie worden de multiplier eerst nog met elkaar vermenigvuldigt voordat je een uitbetaling krijgt.

Bananaz 10k Ways Bonus Respins

Zodra je vier scatters (gebundelde bananen) weet te landen wordt de Bonus Respins feature actief. Nu worden alle symbolen van het speelveld verwijderd en blijven de scatters staan. De gebundelde bananen zijn nu voorzien van multipliers van 1x tot 1.000x.

Je krijgt 3 respins en elke keer dat je en nieuw symbool weet te landen wordt de respin teller gereset. Tijdens de feature vallen er alleen maar gebundelde bananen die van een multiplier worden voorzien of Monky Mike symbolen die alle prijzen op de rollen verzamelt.

Gamble Feature

Zodra de bonusronde van Bananaz 10k Ways voorbij is kun je optioneel gebruik maken van de gamble feature. Het gaat om een bonus rad dat is segmenten is opgedeeld en het is de bedoeling dat het pijltje op een groen segment uitkomt. Hiermee kun je de winst tot maximaal 5x vermenigvuldigen. Het is in feite een soort ladder spel want als je verliest wordt de vermenigvuldiger verlaagt. Als je te lang doorspeelt kun je alsnog de gehele winst verspelen.

Bonusspel kopen

Als je geen zin hebt om te wachten totdat je vier scatters draait dan kun je voor 100x de inzet de bonus respins kopen. Hiermee pak je minstens vier scatters en aan het einde van de bonus respins kun je alsnog de gok feature gebruiken.

Wat is onze beoordeling van de Bananaz 10k Ways Gokkast?

Bananaz 10k Ways is een vermakelijke gokkast waar wij in eerste instantie niet al te hoge verwachtingen van hadden. Tijdens het testen van dit slot hebben wij genoten van de eenvoud. Het is dus geen ingewikkeld spel en er zijn niet al teveel features. Elke draaibeurt kun je op 10.000 manieren winnen en met een beetje geluk weet je volop winnende cascades te landen.

De bonusronde pakte vrij goed uit en tijdens de gamble feature wisten wij een x3 multiplier te bereiken. Probeer het gratis demospel hier maar eens en voor geld gokken kan via de Bet365 goksite.

Pluspunten
  • Leuke wild feature waarmee je wilds met multipliers krijgt
  • Elke draai 10.000 manieren om te winnen
  • Bonus Respins feature met een gamble feature aan het einde
Minpunten
  • De gamble feature is leuk maar ga er voorzichtig mee om
© Copyright 2023 Gokkasten Stip