Aztec Spins
3.0/5

Aztec Spins


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Aztec Spins

Aztec Spins is een nieuwe online gokkast release dat in opdracht van Red Tiger Gaming is ontwikkeld door R7 Studio. Het thema is gebaseerd op de Azteken, een militaristisch Meso-Amerikaanse beschaving.

Slots met Azteekse symbolen hebben we vaker gezien zoals Phoenix Reborn van Play ‘N Go en de oude vertrouwde Gonzo’s Quest van NetEnt.

Wat je direct zal opvallen zodra je dit spel opent is het het grote rad achter de rollen. Je kunt met het rad extra bonus features winnen zoals stacked multipliers, free spins, rad respins of speciale symbolen die worden vastgehouden.

Aztec Spins lijkt qua opzet een beetje op de Mystic Wheel gokkast hoewel het thema natuurlijk compleet anders is.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95,72% net onder het gemiddelde en de variantie is medium.

Hoe werkt de Aztec Spins Gokkast?

Het speelveld van Aztec Spins bestaat uit zes rollen, vier rijen met dertig vaste lijnen.

Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

Afhankelijk van bij welke online casino je speelt kan het zijn dat de Daily Drop Jackpot actief is.

De premium symbolen bestaan uit een gouden tempel en Azteekse maskers. Zodra je zes dezelfde premium symbolen weet te landen win je een bedrag van 4x tot 12x de inzet.

Een lagere waarde is aan de speelkaarten A, K, Q, J en 10 toegekend waarmee je een bedrag van 0,8x tot 2,4x de inzet kunt winnen.

Alle symbolen kunnen stacked vallen waardoor je het speelveld kunt vullen met hetzelfde symbool.

Aztec Wheel Bonussen

Zodra je een 2×2 Aztec Wheel symbool op de 3e en 4e rol krijgt gaat de Aztec Wheel bonus van start.

Je krijgt een draai aan het rad waarmee je een van de volgende features kunt activeren;

  • Stacking Multipliers: Je wint een stacked multiplier van 10x totdat je een winnende combinatie draait. Als je nog meer stacked multipliers weet te landen voordat je een winnende combinatie draait dan worden ze bij elkaar opgeteld tot maximaal 30x.
  • Wheel Respin: Je krijgt nogmaals een draai aan het rad
  • Locked Symbols: Als de wijzer van het rad op een symbool uitkomt dan wordt de 3e en 4e rol gevuld met dit symbool en worden de rollen vastgehouden. Je krijgt spins totdat je met de vastgehouden symbolen een winstcombinatie kunt vormen.
  • Free Spins: Dit is de meest gunstige optie want je krijgt nu 12 gratis spins waarbij de kans dat het wheel bonus wordt geactiveerd groter is. Je kunt via het wheel bonus ook extra spins verdienen door wederom op free spins uit te komen waarna je 6 extra spins krijgt.

Wat vinden wij van de Aztec Spins Gokkast?

Op visueel vlak valt er niets aan te merken en qua gameplay is Aztec Spins ook goed te doen. Het is wel een beetje jammer dat de RTP net onder het gemiddelde uitkomt maar dat is regelmatig het geval met Red Tiger slots.

Tijdens het basisspel kun je flink winnen doordat symbolen als stacks voorkomen maar het draait voornamelijk om het behalen van de Aztec wheel bonus.

Zodra je het bonusspel bereikt kun je met een beetje geluk de maximale uitbetaling van 4.983x de inzet pakken.

Probeer de Aztec Spins slot hier gratis of maak een account aan bij één van de legale kansspelaanbieders om voor geld te gokken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip