Avatars Gateway Guardians
4.0/5

Avatars Gateway Guardians


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Avatars Gateway Guardians

Avatars Gateway Guardians is een nieuwe 3D gokkast dat is geproduceerd door Yggdrasil Gaming. Dankzij het implementeren van nieuwe innovatieve ideeën heeft Yggdrasil een uniek online slot weten te maken waarbij de reguliere game play compleet op zijn kop wordt gezet.

Er zijn geen rollen of rijen zoals je normaal gewend bent, in plaats daarvan is er een rad met segmenten waarmee je winstcombinaties kunt vormen.

Het futuristische fantasierijk thema lijkt wat weg te hebben van Exodar, een locatie in het spel World of Warcraft: The Burning Crusade.

Via lichtblauw verlichte hot spots kun je een multiplier wheel activeren waar je een vermenigvuldiger tot x101 kunt verdienen. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,30% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Avatars Gateway Guardians Gokkast?

Het speelveld van Avatars Gateway Guardians is uniek in zijn soort. In plaats van rollen en rijen heb je te maken met een rad met segmenten en lagen.

Er zijn zes segmenten en elk segment bestaat uit drie lagen, een winstcombinatie wordt behaald door dezelfde symbolen in een segment te landen. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 200 euro per draai.

Wat premium symbolen betreft zijn de gemaskerde avatars het meeste waard. Als het lukt om een segment met hetzelfde masker te krijgen dan pak je een bedrag van 50 tot maximaal 400 munten.

De gekleurde stippen zijn minder waard en als je een segment met dezelfde kleursoort weet te vullen pak je een bedrag van 10 tot 20 munten.

Multiplier Wheel via Hot Spots

Het met lichtblauw opgelichte segment is een hot spot en als het lukt om het hot spot segment met een winstcombinatie te vullen dan krijg je multiplier toegekend.

De vermenigvuldiger wordt stapsgewijs verhoogt totdat je het woordje collect hebt gedraaid.

Zodoende kun je met een beetje geluk de maximale vermenigvuldiger van x101 winnen.

Zodra je collect ziet staan wordt de winstcombinatie uitbetaald met en vermenigvuldigt met de desbetreffende multiplier.

De Free Spins Bonus

Het free spins bonussymbool kan scattered landen en hoeft dus niet in hetzelfde segment te landen om de gratis spins bonus te bereiken.

Het rad wordt nu vergroot naar acht segmenten en je ontvangt 10 gratis spins.

De hot spot kan bepalend zijn met het behalen van de bonus want hiermee kun je extra features ontgrendelen.

De extra features zijn als volgt;

  • Standaard krijg je twee hot spots tijdens de bonus.
  • Zodra je een enkele scatter in een hot spot weet te landen ontvang je vier hot spots tijdens de bonus.
  • Twee scatters in een hot spot zorgt voor zes hot spots tijdens de bonus.
  • Lukt het om drie scatters in een hot spot te landen dan worden alle segmenten een hot spot

De hot spots zorgen tijdens de bonusronde voor extra kans op de Multiplier Wheel dus hoe je de bonus activeert kan belangrijk zijn.

Wat vinden wij van de Avatars Gateway Guardians Gokkast?

Wat innovatie betreft kun je dat prima aan Yggdrasil overlaten. Ze laten met Avatars Gateway Guardians op een slimme manier zien dat het spelen van een online slot ook anders kan. Tijdens het spelen van het demospel hebben wij enorm genoten en meerdere malen de free spins bonus bereikt.

Het spelen van dit spel is wel even wennen maar gelukkig niet ingewikkeld. De maximale uitbetaling is 2.525x de inzet en als je met 200 euro per draai speelt tikt dat lekker aan.

Een ander modern 3D slot van Yggdrasil is Neon Rush Splitz waarmee je ook kans maakt op een jackpot prijs.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip