Avalon
4.0/5

Avalon


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Avalon

Waan jezelf terug in de tijd van Koning Arthur en help mee met het vinden van de heilige graal. Avalon is een prachtig nieuw Microgaming videoslot dat geheel in het teken staat van Koning Arthur en zijn ridders. Dit spel behoort echt tot één van de toppers onder de MicroGaming slots en is voor liefhebbers van videoslots dan ook een must om op te spelen.

De doelstelling is van dit spel is om het eiland van Avalon te bereiken waar je aan het rad kunt draaien om een gigantische prijs binnen te slepen. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,01% gekoppeld aan een medium variantie.

Hoe speel je de Avalon gokkast?

Help mee om Camelot te beschermen en ga de strijd aan met de zwarte ridder. Avalon is een videoslot met maar liefst 20 vaste lijnen met een fantastische bonusronde waar je kunt profiteren van een x7 multiplier.

Voor geld spelen kan vanaf 40 credits tot maximaal 200 credits per draai waardoor dit spel met name geschikt is voor spelers met een kleiner budget.

avalon slot

De premium symbolen bestaan uit alle karakters van de legende van Koning Arthur, met het Avalon symbool , Kronen, een schatkist, sieraden, Morgan en de Black Knight waarmee je bij vijf dezelfde een uitbetaling van ongeveer tot 70x de inzet kunt pakken. De kaartsymbolen zijn minder waard en hiermee verdien je 2x tot 3x de inzet bij vijf stuks.

Extra bonussen

Dankzij wildsymbolen van het eiland Avalon kun je behoorlijke winsten binnenslepen en met drie Lady of the Lake symbolen begint een avontuurlijke bonusronde. Zodra je Lady of the Lake symbolen hebt verschijnt er een landkaart en begint het avontuur pas echt.

Elke plaatst waar je naar af kunt reizen heeft een unieke bonus dus waar wacht je nog op! Tijdens het bonusspel ligt er een mystery multiplier van tot x7 op de loer.

Bij Avalon komen de volgende symbolen voor: de Heilige graag, The Lady of the Lake, het Avalon logo, Black Knight, Guinevere, Morgana en het Merlijn symbool. Het Merlijn symbool beloont je met een vermenigvuldiger of cash prijs.

Wat is onze beoordeling van de Avalon Gokkast?

Voor een gokkast dat uit 2006 stamt is Avalon helemaal niet verkeerd. In 2015 heeft Microgaming dit spel van Flash naar HTML5 omgezet. Zodoende kun je nu dus ook via een smartphone en tablet van Avalon genieten. Dit spel behoorde jarenlang tot de populaire Microgaming slots. Vandaag de dag is het nog steeds een gokkast om uit te proberen. wil je voor geld gokken dan kunnen wij je Arthur’s Fortune van Yggdrasil aanbevelen.

Pluspunten
  • Gemiddelde RTP
  • Tot een x7 Multiplier tijdens de free spins bonus
  • Maximale uitbetaling van 21.000x de inzet
Minpunten
  • Dit spel stamt uit 2006 en is inmiddels flink verouderd
© Copyright 2023 Gokkasten Stip