Aurora Wilds
3.0/5

Aurora Wilds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Aurora Wilds

Aurora Wilds is een video slot gebaseerd op de Noorderlicht ontwikkeld door Neon Valley Studio’s in opdracht van Microgaming. Dit spel ziet er mooi uit maar het ontbreekt aan een free spins bonus, hoewel dit wordt goedgemaakt doordat je kans maakt op een van de vier vaste jackpots.

Wij hebben dit soort thema’s vaker gezien en speel je liever een slot met meer functionaliteit en een gratis spins bonus dan kunnen we het spel Northern Sky van Quickspin aanbevelen. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96.2% redelijk goed en de variantie is medium.

Hoe werkt de Aurora Wilds Gokkast?

Het speelveld is ingedeeld met vijf rollen, drie rijen en er zijn 10 winlijnen. Gokken voor geld kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 60 euro per draaibeurt.

De symbolen bestaan uit een mengelmoes van gerelateerde en ongerelateerde items. De diersymbolen komen goed overeen met het thema maar de Bars en Zevens verwacht je eerder bij een oude gokkast.

De vijf dieren in totem stijl zijn goed voor een uitbetaling van 2,5x tot 6x de inzet bij een winnende combinatie van vijf stuks.

De Bars en Sevens zijn de premium symbolen en zorgen voor een uitbetaling van 12x tot 25x de inzet bij vijf stuks op een winlijn. Wat opvalt is dat alle symbolen stacked zijn waardoor je met gemak een heel speelveld met hetzelfde symbool kunt vullen.

Expanding Wilds en Respins

Het wild symbool is een fluoriserende vlinder dat alle andere symbolen vervangt behalve de jackpot trigger. De vlinder komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4 en klapt uit zodat de gehele rol gevuld is met wilds.

Bovendien ontvang je een respin terwijl het wild wordt vastgehouden en als je dan nog een wild draait krijg je nogmaals een respin (maximaal 3 respins).

De Jackpot Wheel Feature

Behalve de Expanding Wilds draait het bij Aurora Wilds allemaal om de jackpots. Hieronder kun je zien welke jackpots er te winnen zijn en de hoogte van de desbetreffende jackpot;

  • Mini Jackpot: 15x de inzet
  • Minor Jackpot: 50x de inzet
  • Major Jackpot: 100x de inzet
  • Grand Jackpot: 2.000x de inzet

Om een van de jackpots te winnen heb je drie jackpot wheel symbolen nodig die uitsluitend op de middelste rol voorkomen. Je krijgt nu een draai aan het jackpot rad waarmee je één van de vier jackpots kunt winnen.

Wat vinden wij van de Aurora Wilds Gokkast?

Dit is zeker niet een van Microgaming’s beste slots maar zo slecht is dit spel nog niet. De Expanding Wilds feature en het feit dat alle symbolen stacked voorkomen maakt het spel tijdens de basis spannend.

De grote prijzen zijn echter via de jackpots te winnen waarmee je dus tot maximaal 2.000x de inzet kunt winnen als je het geluk aan jouw zijde hebt.

Ik wil voor geld gokken, waar kan dat?

Om dit spel voor geld te spelen kun je bij een van de Microgaming casino’s een account aanmaken.

Wij adviseren je om een account aan te maken bij een aanbieder met een kansspelvergunning van de KSA. Zo weet je zeker dat je bij een veilig online goksite speelt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip