Asgardians
3.0/5

Asgardians


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Asgardians

Asgardians is een nieuwe video slot geproduceerd door Endorphina waarbij het verhaallijn om Asgaard draait. Er zijn al volop slots gebaseerd op de Noordse mythologie geproduceerd door andere spelproviders zoals Asgardian Stones van NetEnt, Hall of the Mountain King van Quickspin en Thunderstruck 2 van Microgaming.

Asgaard is de plek waar de goden huishouden terwijl de mensen op Midgaard wonen. Asgaard is omgeven door een muur gebouwd door een reus en de enige verbinding tussen Asgaard en Midgaard is een regenboogbrug die door Heimdal wordt bewaakt.

Het is Endorphina goed gelukt om dit thema naar een online gokkast te vertolken en hoewel het op visueel vlak niet kan tippen aan NetEnt’s Asgardian Stones zijn er extra features waarmee je mooie geldbedragen mee kunt winnen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Asgardians Gokkast?

Het speelvlak van Asgardians heeft een standaard opstelling van vijf rollen, drie rijen met 25 variabele lijnen.

Inzetten kan al vanaf één eurocent per lijn tot maximaal 250 euro per spin.

De premium symbolen bestaan uit Frigg (de vrouw van Odin), Thor en Odin waarmee je per lijn een bedrag van 10x tot 20x de inzet kunt winnen, een speelveld vol met hetzelfde premium symbool zorgt dus voor een uitbetaling va 250x tot maximaal 500x de inzet.

Een dek met de speelkaarten A, K, Q, J en 10 leveren een stuk minder op, hiermee pak je 3x tot 5x de inzet per lijn.

Loki is het meest lucratieve symbool en telt als wild symbool. Vijf wilds leveren een prijs op van 300x de inzet per lijn, een speelveld vol met wilds is dan ook goed voor een bedrag van 7.500x de inzet.

Zodra je een winnende combinatie draait kun je linksonder de gok optie selecteren waarmee je een kaartspel kunt spelen. Je krijgt één open kaart en vier dichte kaarten en de doelstelling is om een kaart met een hogere waarde te selecteren.

Bevalt de waarde van de open kaar je niet dan kun je optioneel dit spel voortijdig verlaten. Je kunt maximaal 10x gokken maar wees verstandig want je kunt de complete winst verspelen.

De Gratis Spins Bonus

De Bifröstbrug (regenboogbrug) naar Asgaard is de scatter. Draai er hier drie van en je pakt 10 gratis spins.

Behalve de uitbetaling is er geen verschil met het basisspel maar door een x3 multiplier wordt de uitbetaling verdrievoudigd.

Lukt het om een speelveld vol met Loki te krijgen dan pak je dus 22.500x de inzet.

Je kunt extra spins blijven verdienen zodra je wederom drie of meer scatters draait waardoor je een ongelimiteerd aantal spins kunt verdienen.

Na afloop van het bonusspel kun je optioneel het kaart gokspel spelen en wij adviseren je om dat alleen te doen als je een relatief klein bedrag hebt gewonnen met het bonusspel.

Bonus Game The Forge

Als je drie of meer bonussymbolen van Mjölnir (Thor’s hamer) weet te landen dan gaat het The Forge bonusspel van start.

Dit is een pick&click spel waarmee je met Thor’s hamer schilden kapot moet slaan om een cashprijs te winnen.

Je kunt schilden kapot slaan totdat je het defect schild aantreft waarna de bonus is afgelopen.

Ook nu kun je het het gokspel spelen om de winst te verdubbelen.

Wat vinden wij van de Asgardians Slot?

Endorphina is goed bezig en zet het succes van Troll Haven door met het spel Asgardians. In de basis kun je met Loki al vette geldprijzen winnen en het kaart gokspel voegt ook wat toe want een gokje wagen is waar het allemaal om draait.

Tijdens de gratis spins bonus kun je dankzij de 3x multiplier maximaal 22.500x de inzet winnen en met Thor’s hamer kun je nog een extra bonus ontgrendelen.

Speel Asgardians hier lekker gratis en durf je het aan om voor geld te gokken dan willen wij je het volgende advies meegeven. Speel bij een veilig en betrouwbaar casino met een licentie van de kansspelautoriteit.w

© Copyright 2023 Gokkasten Stip