Artemis vs Medusa
4.0/5

Artemis vs Medusa


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Artemis vs Medusa

Met Quickspin’s nieuwe slot Artemis vs Medusa gaan twee Griekse godinnen met elkaar de strijd aan. Tijdens het basisspel merk je weinig van het gevecht tussen Artemis en Medusa, maar zodra je het ongelimiteerde bonusspel speelt gaat het gevecht van start.

Medusa kon iedereen met haar dodelijk blik in steen veranderen terwijl Artemis met haar pijl en boog de Godin van de jacht was.

Quickspin heeft er een spannende gokkast van weten te maken en op visueel vlak is dit spel te vergelijken met Nero’s Fortune, een voormalige release van deze top slotontwikkelaar.

Artemis vs Medusa heeft een theoretische uitbetalingspercentage van 96,17% en is gekoppeld aan een hoge variantie.

Speel direct het demospel dat wij hebben geplaatst of lees snel verder om te ontdekken hoe dit spel werkt.

Het basisspel van de Artemis vs Medusa Gokkast

Laten we beginnen met het speelveld dat een indeling heeft van vijf rollen en vier rijen met 1024 ways to win.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Er zijn vijf premium symbolen maar de beste uitbetaling kun je verdienen door vijf maal Artemis te landen waardoor je een bedrag van 25x de inzet wint.

De overige premium symbolen bestaan uit Medusa, een griffioen, een minotaurus en een harpij. Weet je vijf dezelfde van deze premium symbolen te draaien dan win je 2,5x tot maximaal 15x de inzet.

Symbolen met een lage waarde zijn de felgekleurde edelstenen waarmee je een bedrag van 1x tot 2x de inzet wint als je vijf stuks van dezelfde soort weet te landen.

Het gouden gewei telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Monster Bounty Feature

Om een beetje spanning in het basisspel te pompen heeft Quickspin een Monster Bounty Feature toegevoegd.

Het zal je waarschijnlijk zijn opgevallen dat premium symbolen ook voorzien zijn van een gouden munt (behalve Artemis).

Via de Monster bounty feature kun je hiermee een extra uitbetaling verdienen zodra het gouden frame van Artemis op de vijfde rol valt.

Alle gouden muntstukken worden verzameld en je verdient de een Monster Bounty uitbetaling, de hoogte van de uitbetaling is afhankelijk van het aantal munten dat je hebt verzameld en aan welke premium symbool ze zijn gekoppeld.

Ongelimiteerd gratis spins bonus

Zodra je drie scatters weet te landen dan gaat het gevecht tussen Artemis en Medusa van start en win je een ongelimiteerd aantal free spins.

De free spins bonusronde is pas voorbij zodra er een winnares is van de bloeddorstige strijd tussen de twee Godinnen.

Bovenaan het speelveld zul je nu aan de linkerkant Artemis met haar pijl en boog zien staan terwijl aan de rechterkant de vier monsters naderen. Quickspin heeft ook een meter toegevoegd zodat je precies kunt zien wat de stand is.

De strijd werkt als volgt;

  • Elke keer dat Artemis met Medusa op de rollen verschijnt worden alle monsters in zicht aan de meter toegevoegd en verplaatsen de monsters zich richting Artemis.
  • Zodra Artemis alleen verschijnt wordt een van de monsters (van lage naar hoge waarde van het monstertabel) verwijderd en ontvang je een uitbetaling dat vergelijkbaar is aan de Monster Bounty.

Wat vinden wij van de Artemis vs Medusa Gokkast?

Quickspin heeft dit jaar een goede reeks aan online gokkasten geproduceerd en Artemis vs Medusa kan aan dat lijstje worden toegevoegd.

Dit spel is even wennen en wij adviseren je ook om eerst het gratis demospel uit te proberen voordat je voor geld gaat gokken. Zodra je de gratis spins bonus hebt bereikt heb je direct door hoe het werkt.

Tijdens test runs van Quickspin is er een maximale uitbetaling van 5,286x de inzet vastgesteld, je moet dan wel enorm veel geluk hebben.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip