Apollo Pays Megaways
4.0/5

Apollo Pays Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Apollo Pays Megaways

Apollo Pays Megaways is een nieuwe gokkast van Big Time Gaming dat is gebaseerd op de Griekse mythologie. Apollo was een knappe verschijning en was niet alleen een zonnegod maar ook een god van de waarheid, de herders, muziek, de cultuur, profetie, genezing en het recht. BTG heeft het thema goed vertolkt met op de achtergrond Olympus, de hoogste berg van Griekenland.

Een groot verschil ten opzichte van andere megaways slots is dat Apollo Pays Megaways geen gebruik maakt van cascades. In plaatst daarvan krijgen spelers een re-spin waarbij symbolen van de winstcombinatie worden vastgehouden. Er is ook nog een Win Exchange feature en een gratis spins bonusronde. Verderop in onze review kun je ontdekken hoe deze extra features werken.

Het theoretische uitkeringspercentage schommelt tussen de 96,51% en 96,56%. De variantie is hoog en de maximale uitbetaling met een enkele draai is maar liefst 116.030x de inzet.

Werking van de Apollo Pays Megaways Gokkast

Het speelvlak van Apollo Pays Megaways bestaat uit zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Dankzij deze opzet ontstaan er 117.649 manieren om te winnen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €20 per draai. Winstcombinaties onstaan zodra je minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen. Voor de paarse edelsteen geldt een uitzondering want hier heb je er slechts twee van nodig.

apollo pays megaways gokkast

Speelkaarten hebben de laagste waarde en leveren een uitbetaling van 0,2x tot 0,3x op. Vier gekleurde edelstenen tellen als premium en hebben een waarde van 0,4x tot 5x de inzet als je zes van dezelfde soort weet te landen.

Apollo zelf telt als wild symbool en komt alleen voor op de rollen 2 tot en met 5. Dit wild symbool kan alle andere symbolen vervangen behalve de scatter.

Respins Feature

Zoals eerder omschreven zorgen winstcombinaties van Apollo Pays Megaways niet voor cascades. BTG heeft dit mechanisme aangepast zodat de symbolen van de winstcombinatie vastgehouden worden waarna je een respin krijgt. als je de combinatie met minstens twee symbolen weet aan te vullen krijg je opnieuw een respin. Dit gaat net zo lang door totdat je slechts één of 0 symbolen weet aan te vullen en een uitbetaling ontvangt. Scatters worden tijdens respins vastgehouden waardoor het eenvoudiger wordt om het bonusspel te bereiken.

Gratis Spins Bonus

Zodra je drie scatters weet te landen ontvang je 10 gratis spins. Elke extra scatter is goed voor 2 extra spins. Nu heb je te maken met een ongelimiteerde winst vermenigvuldiger dat begint met x1 en na elke respin met +1 oploopt. De multiplier wordt tussendoor niet gereset zodat je aan het einde van de bonus een torenhoge vermenigvuldiger kunt hebben De bonusronde werkt verder precies hetzelfde als het reguliere spel. Als je drie scatters weet te landen ontvang je vier extra spins.

Win Exchange

Via de win exchange feature kun je de bonusronde ook bereiken zodra je een winnende combinatie van minstens 100x de inzet weet te draaien. Je kunt de winst omruilen om het gratis spins bonusspel te spelen. Wij adviseren je om dat alleen te doen als je met een vrij lage inzet speelt want bij een maximale inzet gaat het om €2.000. Als je een winst van 25x tot 100x weet te landen dan kun je een gokje wagen. Pas op hiermee want je kunt de complete winst verspelen.

Wat vinden wij van de Apollo Pays Megaways Slot

Apollo Pays Megaways heeft geen baanbrekende nieuwe features maar de respins werken net even anders dan dat je doorgaans gewend bent. De winstpotentie is enorm want tijdens het basisspel is het theoretisch al mogelijk om bijna 30.000x de inzet te winnen. Tijdens de free spins bonus kun je de volledige winstpotentie ontgrendelen alleen zien wij een bedrag van 116.030x de inzet niet snel gebeuren.

Dit spel is vanaf 17 februari 2022 te spelen bij verschillende online goksites. Vandaag kun je alvast genieten van het gratis demospel. Andere slots die wij je kunnen aanbevelen zijn Curse of the Werewolf Megaways van Pragmatic Play en Ted Megaways van Blueprint Gaming.

Pluspunten
  • Winstpotentie van maximaal 116.030x de inzet
  • Respin feature in plaats van cascades
  • Bonusspel met respins en een oplopende multiplier
  • Mooi thema gebaseerd op de Griekse mythologie
Minpunten
  • Het enige nadeel is dat het vrij lang kan duren om de free spins bonus te bereiken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip