Animal Madness
4.0/5

Animal Madness


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Animal Madness

Het is gekkenhuis op de boerderij met Play ‘N Go’s nieuwe videoslot Animal Madness. Zodra je dit spel opent liggen de dieren in een schuur een tukje te doen. Ze wakker schudden doe je door achterelkaar winstcombinaties te landen. Zoals gebruikelijk ziet ook dit spel van Play ‘N Go er tip top uit.

Een leuk extraatje voor Nederlandse casino spelers is dat je via de spatiebalk de hyperspin modus kunt activeren. De rollen worden versneld afgedraaid en aangezien het bij legale goksites niet mogelijk is om de Auto Play functie te gebruiken biedt de hyperspin optie een uitkomst.

Er wordt gebruik gemaakt van het Cluster Pays spelmechanisme waarmee symbolen van winstcombinaties worden vervangen door nieuwe symbolen. De wildsymbolen spelen een prominente rol en worden toegevoegd door meerdere winnende cascades te draaien. Zo kan je wilds pakken in 1×2 formaat of zelfs 3×3 formaat. Dan is er nog een Rabbit Mayhem feature waarmee je alsnog een winnende cascade kunt winnen als je een verliezende draaibeurt hebt.

Het theoretische uitbetalingspercentage is standaard 96,2% maar let altijd even op want de RTP staffel is variabel. De variantie is medium en de maximale winst bedraagt 2.250x de inzet.

Animal Madness specificaties

SoftwarePlay ‘N Go
Release Datum19/05/2022
RTP96,20%
VariantieMedium
WinlijnenCluster Pays
Rollen5
Rijen5
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst2.250x de inzet

Werking van de Animal Madness Slot

Animal Madness is een grid slot met 5×5 symbolen dat gekoppeld is aan het Cluster Pays spelmechanisme. Er is geen oplopende multiplier maar cascades kunnen wel een paar mooie wild features opleveren. Een winnende combinatie ontstaat zodra je een cluster van vier dezelfde symbolen draait. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

De symbolen met een lage waarde bestaan uit tarwe, maïs, tomaten en pompoenen. Draai een cluster van 18 of meer voor een uitbetaling van 20x tot 400x de inzet. Kippen, geiten, schapen en koeien tellen als premiums en zijn een stuk meer waard. Een cluster van 18 dezelfde premium symbolen levert 400x tot 2.000x de inzet op.

Na elke cascade groeit de zonnebloem linksonder het speelveld en heeft invloed op de hoogte van de uitbetaling. Bovendien kan de zonnebloem een paar mooie features opleveren waar je hieronder meer over kunt ontdekken. Er is helaas geen gratis spins bonusspel dus je zult het met onderstaande features moeten doen.

Sunflower Power

De Sunflower Power features worden actief zodra je drie of meer achtereenvolgende cascades draait. Links van het speelveld zie je Romeinse letters van 1 tot 4 en die leveren de onderstaande features op;

  • Drie opeenvolgende winnende cascades zorgt voor Wild Chickens: hiermee worden drie 1×2 wildsymbolen aan de rollen toegevoegd.
  • Met zes opeenvolgende cascades wordt de Wild Goat actief: nu wordt een 2×3 wild aan het speelveld toegevoegd.
  • 9 achtereenvolgende cascades zorgt voor Wild Sheep: symbolen worden opgewaardeerd en er worden twee 2×2 wilds toegevoegd.
  • Met 12 opeenvolgende cascades wordt de Wild Cow actief: nu wordt er een 3×3 wild aan het spel toegevoegd.

Als een draaibeurt niks oplevert kan de Rabbit Mayhem feature geactiveerd worden. Nu worden er willekeurige symbolen van het speelveld verwijderd waardoor er alsnog een winstcascade plaatsvindt.

Wat vinden wij van de Animal Madness Gokkast?

Na een uitgebreide testsessie kunnen wij concluderen dat Animal Madness een vermakelijke gokkast is. Het is een leuke instapslot voor nieuwe spelers en zelfs gevorderde spelers zullen enorm veel speelplezier beleven. De zonnebloem voeden en laten groeien door winnende combinaties te landen is leuk bedacht. De maximale uitbetaling is wel een beetje karig maar dankzij de medium variantie pak je regelmatig een prijs.

De hyperspin feature is wel handig want daarmee kan je de rollen versneld afdraaien. Het is alleen jammer dat er geen bonusspel is inbegrepen.

Ben je op zoek naar slots met een vergelijkbaar thema, bonusspellen en een hogere winstpotentie? Wij kunnen je Barn Festival van Pragmatic Play en Beef Lightning Megaways van Big Time Gaming aanbevelen.

Pluspunten
  • Vrolijk thema gebaseerd op dieren op de boerderij
  • Cluster Pays Grid Slot
  • Winnende cascades leveren extra features op
Minpunten
  • Er is geen gratis spins bonusspel
  • De maximale uitbetaling is vrij laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip