Amazing Factory
4.0/5

Amazing Factory


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Amazing Factory

Amazing Factory is een Fireblaze Jackpot gokkast van Playtech met een thema dat lijkt op de chocoladefabriek van Willy Wonka. Dit spel is geproduceerd door Rare Stone Gaming dat in oktober 2020 onder het Playtech platform is uitgebracht.

Het kleurrijk thema ziet er op grafisch vlak prima uit en er zijn voldoende features om je lekker bezig te houden. Er zijn meer Fire Blaze jackpot slots zoals Blue Wizard, Adventure Trail en Sky Queen, allemaal binnenkort te spelen op Gokkasten Stip.

Amazing Factory: Fireblaze Golden heeft verschillende extra opties waar je van kunt profiteren. Tijdens het basisspel is er een wild symbool om eenvoudiger winstcombinaties te vormen. Er is een golden respin feature waarmee je kans maakt op één van vier jackpots en er is een gratis spins bonusronde waarmee je een extra wild krijgt toegekend.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,5% bovengemiddeld en de variantie schatten wij in op medium. De maximale uitbetaling met een enkele draai is 1.000x de inzet.

Hoe werkt de Amazing Factory Gokkast?

De opzet van Amazing Factory: Fireblaze Golden is vijf rollen, drie rijen met 40 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €500 per draai zodat dit spel geschikt is voor low en high budget spelers. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen.

amazing factory gokkast

De symbolen met een lage waardebestaan uit kaartsymbolen waarmee je 1x de inzet wint als je vijf van dezelfde soort op een lijn draait. De sleutel tot de fabriek en een zakhorloge zorgen voor 2x de inzet bij vijf stuks. Een hoge hoed en een mijnkar gevuld met goudbaren zorgen voor 3x tot 4x de inzet.

Er is ook nog een wild symbool (de eigenaar van de fabriek)dat alle andere symbolen (behalve de scatter en gouden klokken) kan vervangen om een winstcombinatie te vormen. Bovendien kunnen wilds gestapeld voorkomen.

Fire Blaze Golden Respins

Als je zes gouden klokken draait wordt de Fire Blaze Golden Respin feature geactiveerd. Deze feature speelt zich af op een nieuwe set aan rollen en de gouden bellen worden nu in muntstukken veranderd. Je krijgt nu drie respins en elke keer als je een muntstuk draait wordt de respin teller gereset.

Elk muntstuk zorgt voor een directe uitbetaling en aan het eind van de bonusronde ontvang je een uitbetaling van alle munten in zicht. Je kunt ook een van de vier jackpots met een vaste waarde winnen. Er is een Mini, Minor, Major en Grand Jackpot die een waarde hebben van 12x, 20x, 100x en 1.000x de inzet. De Grand Jackpot kan gewonnen worden door het hele speelveld met munten te vullen. Overige jackpots kunnen tijdens de bonusronde op de rollen landen.

Gratis Spins Bonus

De gratis spins bonus van Amazing Factory is te bereiken door minstens drie scatters te landen. Je ontvangt nu 6 gratis spins en het gouden klokken symbool telt nu als wild. Als je zes klokken draait wordt ook hier de Fire Blaze Golden respin feature actief. Als je tijdens de free spins bonus opnieuw drie of meer scatters weet te landen ontvang je wederom 6 spins.

Wat is onze beoordeling van de Amazing Factory Gokkast?

Amazing Factory heeft een vrolijk thema en is eenvoudig te spelen. De maximale uitbetaling van 1.000x de inzet valt een beetje tegen maar daar tegenover staat dat je met €500 per draai kunt spelen. Winnende combinaties leveren tijdens het basisspel niet heel veel op maar het wild symbool helpt.

Je bent dus een beetje afhankelijk van de bonusrondes. Het gratis spins bonusspel is niet heel bijzonder maar de Fire Blaze Golden Respin feature kan een heel mooi bedrag opleveren. Je ontvangt een uitbetaling voor muntstukken die landen en je maakt kans op een jackpot prijs. In elk geval is dit spel de moeite waard om uit te proberen.

Andere Playtech slots die wij je kunnen aanbevelen zijn Hot Gems Xtreme en Epic Ape 2. Als je Amazing Factory direct voor geld wilt spelen dan kan dat bij Bet365.

Pluspunten
  • Uitklappend wild symbool
  • Gratis spins bonusronde
  • Respin feature waarmee je een jackpot kunt winnen
Minpunten
  • Wij hadden liever een lagere maximale inzet en hogere uitbetaling gezien
© Copyright 2023 Gokkasten Stip