All Ways Hot Fruits
3.0/5

All Ways Hot Fruits


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » All Ways Hot Fruits

All Ways Hot Fruits is een nieuwe online fruitautomaat ontwikkeld door Amatic. Het thema borduurt voort op de succesvolle Hot Fruits en All Ways gokkasten dat Amatic heeft geproduceerd, denk bijvoorbeeld aan de speelautomaten Hot Fruits 27 en All Ways Fruits.

Er origineel is het allemaal niet maar daar waar de voorgangers een beperkt aantal vaste lijnen hadden maakt de All Ways Hot Fruits 243 ways to win mechanisme.

Amatic slots zijn ideaal voor spelers die graag eenvoudige online slots spelen zonder allerlei ingewikkelde formules.

Amatic heeft ook vermenigvuldigers toegevoegd zodat je maximaal kunt profiteren. De maximale uitbetaling bedraagt 30.000 euro oftewel 3.000x de inzet maar helaas is het uitbetalingspercentage onbekend.

Hoe werkt de all Ways Hot Fruits Gokkast?

Het speelveld van Allways Hot Fruits bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 243 ways to win. als je direct voor geld wilt spelen kan dat al vanaf één eurocent tot maximaal tien euro per draai.

Symbolen van winstcombinaties worden in vuur en vlam verlicht zodat je direct ziet welke symbolen deel uitmaken van de winnende combinatie. Er is een wild dat alle andere symbolen vervangt en tevens van een x2 vermenigvuldiger is voorzien.

Wilds kunnen op de 1e, 2e en 3e rol vallen waardoor de multipliers op kunnen lopen tot maximaal x6. De symbolen met de hoogste waarde zijn de hoefijzer, rode zevens en gouden klokken.

Vijf dezelfde premium symbolen zorgt voor een uitbetaling van 20x tot maximaal 500x de inzet (met de rode zevens). De maximale uitbetaling valt met een combinatie van drie wilds en de rode zevens zodat je 3.000x de inzet verdient.

All fruitsymbolen zoals de kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven en meloenen zijn beduidend minder waard. Met een winstcombinatie van vijf fruitsymbolen pak je 5x tot 10x de inzet.

De Free Spins Bonus

Om de gratis spins bonus te spelen heb je drie of meer fruitschaal symbolen nodig.

De free spins staffel is als volgt;

  • 3 fruitschalen zorgt voor 7 gratis spins
  • 4 fruitschalen zorgt voor 10 gratis spins
  • 5 fruitschalen zorgt voor 15 gratis spins

Tijdens de bonusronde kun je eenvoudiger winstcombinaties maken want nu is het niet noodzakelijk om combinaties op opeenvolgende rollen te maken.

Je kunt extra spins verdienen door opnieuw drie of meer fruitschalen te draaien. De wild multiplier is ook tijdens de bonus actief en doordat alle winstcombinaties nu ook scattered tellen kan de winst flink oplopen.

Wat vinden wij van de All Ways Hot Fruits Slot?

Van Amatic kun je geen grafische hoogstandjes verwachten maar de game play van Alll Ways Hot Fruits slot is best goed.

Een combinatie van 243 ways to win en de wilds maken dit een spel om te spelen.

Speel je liever een online slot met meer features? Wij kunnen je Playtech’s Hainan Ice gokkast aanbevelen waar je behalve een tot 10x multiplier ook extra features kunt opsparen met fruitstukken.

Waar kan je Allways Hot Fruits voor geld spelen?

Als je uitgespeeld bent op het gratis demospel en klaar bent om voor geld te gokken dan willen wij je adviseren om bij een legale goksite te spelen.

Een account aanmaken bij een door de kansspelautoriteit gelicenseerde casino heeft als voordeel dat je met iDEAL kunt storten. Ook bij deze aanbieders ontvang je als nieuwe speler meestal een welkomstbonus.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip