All Star Knockout
3.0/5

All Star Knockout


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » All Star Knockout

Northern Lights is een kleinere spelontwikkelaar dat het spell All Star Knockout voor Yggdrasil Gaming heeft ontwikkeld. Het gaat om een ouderwetse fruitkast maar dan met lekker veel features.

Je kunt aan  het ontwerp van de gokkast direct zien dat dit niet een fruitkast is dat Yggdrasil zelf heeft gemaakt, hoewel de All Star Knockout gokkast op visueel vlak er niet slecht uitziet zie je direct dat het om een eenvoudige speelautomaat gaat.

Wellicht is dat ook de bedoeling want simpele speelautomaten zijn in trek onder spelers die juist vroeger regelmatig een gokje waagden in de snackbar of kroeg. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,09% en de variantie schatten wij in op medium.

Hoe werkt de All Star Knockout Gokkast?

De gokkast is opgedeeld in vijf rollen, vier rijen met 20 vaste lijnen. Voor geld gokken kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 150 euro per draai. De symbolen met een lage waarde bestaan uit vier fruitstukken waarmee je een uitbetaling vanaf 1x tot 1,5x de inzet pakt bij vijf dezelfde.

Premium symbolen zijn de drie zevens en een KO symbool waarmee je 2x tot 5x de inzet wint als je vijf gelijke symbolen weet te landen. Tijdens het basisspel maak je na elke draaibeurt kans op een willekeurige bonus, het gaat om de win spin respin bonus. De eerste spin betreft een winnende combinatie waarna je een respin krijgt toegekend.

Het draait bij All Star Knockout allemaal om het opsparen van de ster symbolen. Er zijn namelijk een aantal unieke features ingebakken in dit spel zoals de Award Star bonus waarmee je een drietal features kunt ontgrendelen.

De Free Spins Bonus

Wat opvalt zijn de vensters onderaan het spel, hier spaar je ster symbolen op totdat je er vijf hebt waarna je free spins krijgt toegekend. Dit is de All Star Knockout Bonus, behalve vijf free spins ontvang je ook nog eens twee extra spins zodra een ander venster met vijf sterren wordt gevuld.

Voordat je aan dit bonusspel begint ontvang je ook nog een multiplier van x2, x3, x4 of x5. Je kunt tijdens het bonusspel tot maximaal 4.500x de inzet winnen!

Wat vinden wij van de All Star Knockout speelautomaat?

De All Star Knockout speelautomaat is een leuke ouderwetse gokkast om te spelen want het werkt allemaal net iets anders dan je gewend bent. In plaats van een enkele winlijn tot vijf winlijnen heeft dit spel er 20. Bovendien zijn er meer bonus features dan je doorgaans gewend bent van een traditionele fruit machine.

De extra features zorgen ervoor dat je vaker in de prijzen valt. Als je op zoek bent naar een fruit machine met net dat beetje extra dan is het uitproberen van de All Star Knockout gokkast de moeite waard.

Speel je lievere een multiplayer gokkast met een traditionele opzet dan kunnen wij je Cash Pump van Play ‘Go aanraden.

Waar kan je dit spel voor geld spelen?

Als je uitgespeeld bent op het gratis demospel en klaar bent om voor geld te gokken dan willen wij je adviseren om bij een veilig en betrouwbare goksite te spelen.

Maak een account aan bij één van de goksites met een vergunning van de kansspelautoriteit. Je kunt als nieuwe speler ook hier profiteren van een nieuwe spelers bonus.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip