Alkemor’s Tower
3.0/5

Alkemor’s Tower


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Alkemor’s Tower

De vier elementen water, vuur, lucht en aarde spelen een belangrijke rol bij de nieuwste Betsoft video slot Alkemor’s Tower. Dit spel zit vol met 3D animaties waarbij de magiër de vier elementen met magische krachten doet verschijnen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95% iets lager dan gebruikelijk en de variantis schommelt tussen laag en medium in. Een vergelijkbare Betsoft slot is Who Spun It waar het draait om het oplossen van de mystery.

Hoe werkt de Alkemor’s Tower 3D Gokkast?

In plaats van vaste winlijnen heeft Betsoft nu gekozen voor 243 manieren om te winnen. Grafisch ziet het er weer goed uit en het spelverloop is ook prima. De vier elementen kunnen voor extra winsten zorgen zodra een van deze symbolen op de derde rol voorkomt in combinatie met een toverboek symbool op de rollen 1 of 2.

Dan zijn er nog free spins te verdienen via de juiste combinatie aan toverboeken waarbij je 10, 12 of 15 free spins kunt verdienen in Alkemor’s Toren of in Alkemor’s kelder. De Double Up bonusronde kan ervoor zorgen dat je de winst kunt verdubbelen door kop of munt te selecteren.

De symbolen bestaan uit een variatie aan edelstenen, gouden ducaten, toverboeken en allerlei verwante zaken dat je van een tovenaar kunt verwachten.

Elemental Spells

De vier elementen kunnen voor een gigantische winst zorgen doordat de rollen 2, 3, 4 en 5 Wild worden. De element op de derde rol bepaalt welke toverspreuk er gebruikt gaat worden. Door het symbool van een toverboek op de tweede of derde rol in combinatie met een Elemenatal symbool te landen wordt deze feature actief. De vier Elemental Spells zijn;

  • Water Elemental: Alle toverboeken en elementen op rollen 2 tot en met 5 tellen als wild symbool
  • Fire Elemental: Hiermee krijg je ook nog extra wilds.
  • Air Elemental: Vergelijkbaar met Water Elementals maar nu is er een tornado feature toegevoegd waardoor symbolen op willkeurige plekken komen te staan.
  • Earth Elemental: De spell books en elementals op de laaste vier rollen zijn wild en ontploffen ze om uit het speelveld te verdwijnen en plaats te maken voor nieuwe symbolen.

Wat vinden wij van de Alkemor’s Tower Gokkast?

Dit spel behoort tot de wat oudere Betsoft slots maar dat zou je niet zeggen zodra je dit sel opent. Dankzij alle extra features valt er voldoende te beleven en worden de kansen om winnende combinaties te draaien vergroot.

Wij zijn fan van de geanimeerde Betsoft slots en als je dit spel nog niet hebt gespeeld is het de moeite waard het op GokkastenStip.nl gratis uit te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip