Aliya’s Wishes
3.0/5

Aliya’s Wishes


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Aliya’s Wishes

Aliya’s Wishes is een online slot dat in opdracht van Microgaming is geproduceerd door Fortune Factory Studio. Hoewel dit spel er op visueel vlak niet zo hoog scoort heeft Fortune Factory voldoende features ingebouwd waardoor Aliya’s Wishes een hartstikke leuk slot is geworden.

Het thema van Aliya’s Wishes is duidelijk gebaseerd op een van de verhalen van Duizend-en-een-nacht en Aliya zelf is de vrouwelijke versie van Ali.

Wat game play betreft zijn er veel overeenkomsten met Microgaming’s Jungle Jim gokkast maar Aliya’s Wishes heeft een hogere variantie en verbeterde features.

Er wordt gebruik gemaakt van het Rolling Reels mechanisme gecombineerd met features een Multiplier Trail en Win Booster.

Het theoretische uitkeringspercentage schommelt tussen de 96% en 96,5% (als je de booster activeert) en de volatiliteit is hoog.

Hoe werkt de Aliya’s Wishes Videoslot?

Het speelveld van Aliya’s Wishes bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent zonder booster tot maximaal 60 euro met booster.

Via het Rolling Reels mechanisme tuimelen de symbolen naar beneden en worden symbolen van winstcombinaties vervangen door nieuwe symbolen waardoor er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan.

Tevens is er een oplopende multiplier dat na iedere winnende combinaties met 1x oploopt. De premium symbolen bestaan uit vijf karakters uit dit Arabische sprookje waarbij Aliya zelf het meeste waard is. Vijf dezelfde premium symbolen levert een uitbetaling op van 3,2x tot 15x de inzet.

In plaats van speelkaartsymbolen bestaan de lage waarde symbolen uit twee theekannen, een magisch boek, een juten zak gevuld met groene edelstenen, een dolk en zwaard en een flesje met buskruit.

Vijf dezelfde symbolen met een lage waarde leveren een uitbetaling op vanaf 1,2x tot 2,4x de inzet op. Het wild symbool is de gouden schatkist dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatters en bij vijf stuks goed is voor 15x de inzet.

Win Booster en Multiplier Trails

Zodra je de win booster activeert verhoog je de multiplier trail waardoor de vermenigvuldigers een waarde van x2, x5, x8 en x21 krijgen.

Het activeren van de win booster kost je wel twee keer de inzet.

De Multiplier Trail levert zorgt voor een oplopende vermenigvuldiger na elke winstcombinatie en tijdens het basisspel krijg je een vermenigvuldiger van x1, x2, x3 en x5 tenzij je de win booster activeert.

Tijdens de free spins bonus worden de vermenigvuldigers verhoogd en pak je zonder win booster x2, x5, x8 en x21 de inzet en met de win booster x5, x12, x21 en x50 de inzet.

De Free Spins Bonus

Zodra je drie of meer scatters (wonderlampen) weet te landen ontvang je gratis spins, de staffel is als volgt;

  • 3 scatters: 10 free spins
  • 4 scatters: 15 free spins
  • 5 scatters: 20 free spins

Je kunt extra spins verdienen door tijdens de bonus opnieuw drie of meer scatters te draaien en er is geen limiet op het totaal aantal gratis draaibeurten.

Tijdens de gratis spins bonusronde wordt de multiplier trail (zoals wij hierboven hebben omschreven) verhoogt waardoor en als je de win booster aan hebt staan kun je een maximale multiplier van x50 verdienen.

Wat vinden wij van de Aliya’s Wishes Gokkast?

Fortune Factory Studio’s heeft met Aliya’s Wishes een prima slot afgeleverd. Grafisch ziet dit spel er misschien niet zo denderend uit maar daar moet je doorheen prikken.

Het gaat immers om de game play en dat is dankzij de Rolling Reels met Multiplier Trails en de Win Booster bijzonder spannend.

Tijdens het spelen van het demospel hebben wij regelmatig de multiplier trail kunnen activeren en twee maal de gratis spins bonus bereikt.

Je kunt Aliya’s Wishes hier onbeperkt gratis spelen en zodra je klaar bent om voor geld te spelen kun je eventueel een account aanmaken bij één van de legale goksites.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip