Alice Adventure
3.0/5

Alice Adventure


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Alice Adventure

Dat iSoftBet één van de beste ontwikkelaars van zowel 2D als 3D slots is wordt met het fantasievolle slot Alice Adventure weer eens bewezen. Het thema is natuurlijk afkomstig van Alice in Wonderland  en dit modern sprookje kun je nu als videoslot spelen. Wat features betreft heeft iSoftBet leuke opties toegevoegd zoals wild multipliers en een bonusronde dat je zelf kunt bepalen.

Alice Adventure heeft als basis vijf wielen, drie rijen en dertig winlijnen met een wild en scatter. Het theoretische uitkeringspercentage is niet bijzonder hoog met 95,17% en de variantie is medium.

hoe werkt de Alice Adventure gokkast?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen ,drie rijen met 30 vaste lijnen. Je kunt zowel de lijnzet als de muntwaarde instellen en dat kan vanaf 1 eurocent per lijn tot maximaal 1 euro per lijn bij een inzetstaffel van 1 tot 10. De maximale inzet bedraagt 300 euro per draaibeurt waardoor Alice Adventure ook een geschikt slot is voor de high limit spelers.

alice adventure gokkast

Het symbool van Alice is het meeste waard, hiermee pak je dan ook 1.000x de inzet als je er vijf van hebt. De Mad Hatter en Koningin zijn 300x de inzet waard. Twee andere premium symbolen leveren 120x de inzet op terwijl de kaartsymbolen 60x tot 80x opleveren als je er vijf van hebt.

Wild en Scatter

Winstcombinaties van Alice Adventure kunnen tot vijf keer worden vermenigvuldigd dankzij de wild met multiplier. Het wildsymbool vervangt alle symbolen behalve de scatter en de wild reels. De winst van wild combinaties wordt alleen vermenigvuldigd als de vermenigvuldigingswaarde verschijnt op het wildsymbool.

De scatter geeft hier geen free spins maar de winst van de scatter wordt vermenigvuldigd met de totale lijninzet en bij vijf scatters is dat maar liefst 25 keer.

extra features

Bonusronde en Wild Reels

Via het ‘Drink me Potion‘ symbool kan de bonusronde van start gaan maar dan moet je er minstens drie van hebben. De bonusronde gaat van start met een grappige animatie van Alice die één van de toverdrankjes opdrinkt waarna ze wordt verkleind zodat ze door een van de deuren in het spel past. Je krijgt hier de keuze uit drie deuren met:

  • 5 gratis spins met een 5x vermenigvuldiger
  • 8 gratis spins met een 8x vermenigvuldiger
  • 15 gratis spin

Wanneer je de Alice Adventure gokkast mobiel wilt spelen krijg je met lagere inzetstaffels te maken.

Wat vinden wij van de Alice Adventure Gokkast?

Op zich is Alice Adventure een leuke gokkast om te spelen. Er zijn voldoende features waardoor dit spel niet snel verveelt. Toch schiet het wat de uitkeringspercentage betreft tekort. Gelukkig kun je dit spel hier gratis spelen en als je dan alsnog besluit om voor geld te gokken dan kunnen wij je BetCity Casino aanbevelen.

Pluspunten
  • Wild multipliers tot maximaal x5
  • Selecteer zelf welke bonusronde je wilt spelen
  • Prima Alice in Wonderland thema
Minpunten
  • De RTP had opgeschroefd mogen worden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip