Age of the Gods: Wonder Warriors
4.0/5

Age of the Gods: Wonder Warriors


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Age of the Gods: Wonder Warriors

Dit is een nieuwe gokkast van Playtech in de reeks van Age of the Gods slots. Age of the Gods: Wonder Warriors is een progressieve jackpot slot waarmee de Griekse goden een hoofdrol spelen. Dit spel is door Playtech in samenwerking met Rarestone Games uitgebracht. Dit spel is gebaseerd op Amazonen, een mythisch volk van vrouwelijke krijgers.

Uniek is toch wel dat na elke draai het aantal rijen geheel willekeurig wordt aangepast. Hierdoor ontstaan er verschillende manieren om te winnen. Het begint met 243 ways to win maar kan oplopen tot maximaal 7.776 ways to win. Daarnaast is er nog een spannende bonusspel en maak je ook nog kans op één van de vier jackpots die progressief oplopen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,44% bijzonder goed. De variantie is hoog en met een enkele draai kun je 10.000x de inzet winnen (op de jackpots na).

Werking van Age of the Gods: Wonder Warriors

Age of the Gods: Wonder Warriors heeft een speelveld met vijf rollen en een variabel aantal rijen. Elke draai kunnen er minimaal 3 tot maximaal 6 rijen gevormd worden. Zodoende is ook het aantal manieren dat je wint variabel. Het aantal manieren at je kunt winnen is afhankelijk van het aantal rijen en dat kunnen er 3, 4, 5 of 6 zijn waardoor je op 243, 1024, 3125 of zelfs 7776 manieren kunt winnen.

Voor geld gokken kan al vanaf €0,10 tot maximaal €225 per draai zodat dit spel geschikt is voor zowel spelers met een beperkt en groot budget. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie to vijf dezelfde symbolen op actieve ways to win weet te landen. De speelkaart symbolen hebben een lage waarde waardoor vijf van dezelfde soort 7,5x de inzet wint.

Een helm levert 12,5x de inzet op bij vijf stuks terwijl zes verschillende goden een uitbetaling vanaf 15x tot 50x de inzet opleveren. Het witte paard telt als wild symbool en komt alleen op de rollen 2, 3 en 4 voor. Vijf wilds zorgt voor een bedrag van 500x de inzet.

Gratis Spins Bonus

Als je drie of meer scatters weet te landen ontvang je naast een uitbetaling ook nog eens toegang tot de gratis spins bonus. Nu is de bonusronde niet echt bijzonder maar je kunt vooraf wel het aantal manieren om te winnen selecteren. In eerste instantie krijg je slechts drie opties, de vierde opties wordt pas ontgrendeld als je 3 keer de bonusronde hebt behaald.

Je krijgt de volgende keuzes;

 • 15 spins met 243 manieren om te winnen
 • 10 gratis spins met 1024 ways to win
 • 5 spins met 3125 manieren om te winnen
 • 3 gratis spins met 7776 ways to win (is pas actief nadat je de bonusronde 3 keer hebt gespeeld)

Als je tijdens de bonus twee of meer scatters weet te draaien dan ontvang je 3 extra spins. Er is geen limiet ingesteld waardoor je theoretisch gezien onbeperkt spins kunt verdienen.

Vier Progressieve Jackpots

Tijdens het spelen kan het jackpot spel op elk willekeurig moment geactiveerd worden. Je kunt nu een Pick & Click spel spelen en je wint gegarandeerd één van de jackpots . Het speelveld bestaat nu uit 20 munten en het is aan jouw om drie dezelfde munten te selecteren. De staffel aan jackpots is als volgt;

 • Ultimate Power Jackpot: minstens €100.000
 • Super Power Jackpot: tenminste €5.000
 • Extra Power Jackpot: minstens €500
 • Power Jackpot: tenminste €50

Hoe hoger de inzet des te groter de kans dat het jackpot spel actief wordt.

Wat is onze beoordeling van Age of the Gods: Wonder Warriors?

Op grafisch vlak heeft Rarestone Games goed werk geleverd. Age of the Gods: Wonder Warriors is prachtig ontworpen en een variabel aantal rijen kan tijdens de basis mooie prijzen opleveren. Je kunt zelf de gratis spins bonus samenstellen als je drie of meer scatters weet te landen.

De echte winstpotentie zit hem in de progressieve jackpots. De jackpot standen worden continue aangevuld. Er wordt per draai 0,99% van de inzet aan de jackpot toegevoegd. Hoewel je geen miljoenen jackpot kunt winnen zoals Microgaming’s Mega Moolah slots is dit spel zeker de moeite waard.

Pluspunten
 • Elke draai vanaf 3 tot 6 rijen waardoor het aantal ways to win wordt aangepast
 • Bepaal zelf welke gratis spins bonus je wilt spelen
 • Vier progressieve jackpots
Minpunten
 • Dit spel is niet overal beschikbaar
© Copyright 2023 Gokkasten Stip