Age of Conquest
4.0/5

Age of Conquest


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Age of Conquest

Age of Conquest is een nieuwe Microgaming slot dat is geproduceerd door Neon Valley Studio’s. Het fantasierijke thema lijkt verdacht veel op de gokkast Forbidden Throne en bepaalde symbolen en features komen ook overeen.

Vanwege een maximale uitbetaling van 1.000x de inzet zul je met dit spel geen gigantische geldbedragen kunnen winnen maar qua game play is dit er wel eentje om te spelen. De doelstelling is om zoveel mogelijk diamanten op te sparen waarmee je wild reels kunt activeren.

Neon Valley Studio’s is goed bezig, na het succes van de Atlantean Treasures gokkast dat is aangesloten op de Mega Moolah jackpot netwerk komen zij nu met de nieuwe Age of Conquest slot. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,14% en de variantie is medium.

Hoe werkt de age of Conquest Gokkast?

Het speelveld van Age of Conquest bestaat uit vijf rollen, drie rijen met twintig vaste lijnen. Direct voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 200 euro per draai.

Wat het spelverloop betreft doet dit spel denken aan de oude vertrouwde online slots van Microgaming.

De twee premium symbolen zijn de elven ridder en de tovenares die bovendien een gehele rol in beslag kunnen nemen. Een winstcombinatie met deze premium symbolen is goed voor een bedrag van 10x tot 15x de inzet.

Symbolen met een medium waarde zijn de griffioen, het paard, de zwaarden en het toverdrankje waarmee je een uitbetaling van 2,5x tot 5x de inzet pakt zodra je vijf van dezelfde soort weet te landen.

Een lagere waarde is toegekend aan de speelkaarten A, K, Q en J waarmee je bij vijf stuks slechts 1,5x tot 2x de inzet wint.

Er is ook nog een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter. Vijf wilds op een actieve lijn levert je 50x de inzet op.

Wild Reels

Tijdens het basisspel spaar je per rol diamanten op en zodra je de meter hebt gevuld wordt de Wild Reels feature actief. Je hebt slechts twee diamanten nodig om een rol te vullen waardoor het vullen van meerdere rollen niet zo moeilijk is.

De rol of rollen die deze feature activeren worden nu voor twee draaibeurten compleet wild. Tijdens de Wild Reels feature kun je op de desbetreffende rollen geen diamanten meer opsparen.

De Free Spins Bonus

Zodra je drie gouden tronen weet te landen dan gaat de free spins bonus van start. Je kunt vooraf selecteren welke free spins feature je wilt gebruiken, de features zijn als volgt;

  • Twee gratis spins met drie Wild Reels.
  • Acht gratis spins met twee Wild Reels
  • Vijfentwintig gratis spins met één Wild Reel

Ons advies is om de gulden middenweg te selecteren zodat je acht free spins met twee wild reels pakt.

Wat vinden wij van de Age of Conquest Gokkast?

Wat het spelverloop betreft is Age of Conquest een prima gokkast om te spelen. Waar de plan wordt misgeslagen is echter het feit dat je slechts 1.000x de inzet kunt winnen.

Zo kan dit spel maximaal 200.000 euro opleveren maar dan wel met de maximale inzet van 200 euro per draai.

Toch is het leuk om Age of Conquest gratis uit te proberen maar als je op zoek bent naar een gokkast waarmee je met een kleine inzet ook leuk kunt winnen dan is Play ‘N Go’s oude vertrouwde Reactoonz slot een vette aanrader.

Waar kun je Age of Conquest voor geld spelen?

Ben je uitgespeeld op het demospel en wil je voor geld spelen? Maak een account aan bij één van de legale kansspelaanbieders in Nederland. Nieuwe spelers kunnen profiteren van een welkomstbonus en er kan betaald worden met iDEAL.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip