Age of Beasts Infinity Reels
4.0/5

Age of Beasts Infinity Reels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Age of Beasts Infinity Reels

ReelPlay heeft al een behoorlijk aantal slots met het Infinity Reels spelmechanisme uitgebracht. Age of Beasts Infinity Reels is eind december 2021 uitgebracht en vanaf heden gratis te spelen op GokkastenStip.nl. Op visueel vlak is dit spel vergelijkbaar met Thor Infinity Reels alleen dan met verschillende beesten op de rollen in plaats van Noorse goden. Op de achtergrond zie je wat lijkt op een schilderij van een gebergte terwijl op de rollen verschillende mythologische beesten staan afgebeeld.

Dit spel maakt gebruikt van het Infinity Reels mechanisme waarmee je het aantal rollen oneindig uit kunt breiden. Het is een soort tegenhanger van de Megaways gokkasten maar an net even anders. Als het lukt om 13 rollen te ontgrendelen dan pak je de Infinity Reels Bonus. Met een beetje geluk behaal je het bonusspel waar je eerst een draai aan het rad krijgt waarmee je verschillende geldprijzen of zelfs een vaste jackpot kunt winnen. Tot slot is er nog een free spins bonusronde waarmee het uitbreiden van rollen de vermenigvuldiger verhoogt.

De RTP van Age of Beasts Infinity Reels is met 95,57% iets onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst bedraagt 3.953x de inzet.

Werking van de Age of Beasts Infinity Reels Gokkast

Het speelveld van Age Of Beasts Infinity Reels begint met drie rollen en drie rijen en wordt elke keer met een rol uitgebreid zodra je een winstcombinatie draait. Dankzij Infinity Reels ontstaan er cascades van lijnwinsten waarbij niet alleen het aantal rollen wordt uitgebreid maar ook een algehele win multiplier elke keer met +1 stijgt. Inzetten kan vanaf €0,25 tot maximaal €50 per draai.

age of beasts infinity reels gokkast

Een blauwe en gele edelsteen en verschillende flesjes gevuld met vloeistof leveren het minste op. Centauren, Minotaurussen, Hydra en Griffioenen tellen als premium en zijn een stuk meer waard. Het wild symbool is niet te missen en vervangt alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen.

Behalve het toevoegen van een rol na lijnwinst zijn er nog een aantal extra features. Zo kun je de Infinity Bonus winnen, een slinger aan een bonus rad geven en is er een gratis spins bonusspel. Ontdek hieronder hoe alle extra features werken.

Infinity Bonus

De werking van de Infinity Bonus is eenvoudig. Op het moment dat je 13 rollen hebt weten te ontgrendelen pak je een bonusprijs van 888x de inzet. Deze bonus kan voorkomen tijdens het basisspel en de gratis spins bonusronde.

Wheel Feature

Zodra je een winnende combinatie met schatkisten weet te vormen krijg je behalve 8 gratis spins eerst een draai aan het bonus rad. Het rad bestaat uit vijf lagen met verschillende prijzen zoals geldprijzen van x2 tot x15 inzet, win vermenigvuldigers tijdens free spins of een van de vier jackpots.

Als de pijl op een geldprijs uitkomt win je de prijs en ga je door naar het free spins bonusspel. Als het pijltje op een andere prijs uitkomt ga je door naar de volgende laag en als je alle vijf lagen hebt ontgrendeld maak je kans op een van de jackpots. Het gaat om een mini, minor, major en grand jackpot met een respectievelijke waarde van 10x, 25x, 100x of zelfs 1.000x de inzet.

Gratis Spins

Zodra de wheel feature voorbij is kun je aan de gratis spins beginnen. Het aantal spins dat je krijgt is mede afhankelijk van de uitkomst van het bonus rad. Als je de win vermenigvuldiger hebt weten te verhogen dan pak je dit mee zodra je een extra rol weet toe te voegen. Met een beetje geluk staat de win multiplier op x7 zodat elke nieuwe rol de multiplier met +7 doet stijgen.

Wat vinden wij van de Age of Beasts Infinity Reels Slot?

Als je een liefhebber bent van het Infinity Reels spelmechanisme dan is Age of Beasts Infinity Reels een slot om te spelen. Op grafisch vlak doet het niet onder van andere slots met hetzelfde mechanisme. Tijdens het basisspel kun je al behoorlijk winst pakken laat staan in het bonusspel.

Het bonus rad zorgt voor extra spanning voordat de free spins van start gaan. Het kan voorkomen dat je hiermee al een behoorlijke prijs pakt. De maximale winstpotentie is tijdens het bonusspel haalbaar maar had ons inziens iets hoger mogen zijn.

Optioneel kun je met Odin Infinity Reels een combinatie van dit spelmechanisme met Megaways spelen. Je kunt dit spel hierboven gratis uitproberen. Voor geld spelen kan bij het online casino van Bet365.

Pluspunten
  • Infinity Reels mechanisme
  • Oplopende multiplier na lijnwinst
  • Extra wheel feature bonusspel
  • Gratis spins bonusspel
Minpunten
  • Als de RTP net even hoger was geweest had dit spel vijf sterren gekregen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip