Adventures of Captain Blackjack
3.0/5

Adventures of Captain Blackjack


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Adventures of Captain Blackjack

Vanaf 15 februari 2022 kun je genieten van Adventures of Captain Blackjack, een nieuwe gokkast ontwikkeld door Just for the Win. Dit spel is onder het Quickfire platform van Microgaming dat onlangs verkocht is aan Games Global Limited. Hoewel het titel van dit spel refereert aan blackjack heeft dit spel niets met online blackjack te maken. Het thema gaat over piraten die in de Caribische zee de wateren onveilig maakten.

Just for the Win heeft twee leuke features toegevoegd waarmee je extra winstmogelijkheden krijgt. Via Kraken Coins maak je een kans op een draai aan het Kraken Wheel. Hiermee kun je een van de vaste jackpots winnen waar je verderop in onze review meer over kunt lezen. Er is ook een leuke gratis spins bonusronde waarbij je vooraf een Pick & Click spel speelt om extra features te activeren.

Het theoretische uitbetalingspercentage is standaard 96,18% maar ook JFTW hanteert een variabele RTP. Het is daarom verstandig om bij een goksite zoals Bet365 te spelen waar de standaard RTP waarden worden gehanteerd. De variantie is hoog en met een enkele draai kun je maximaal 5.000x de inzet winnen.

Werking van de Adventures of Captain Blackjack Gokkast

Het speelvlak van Adventures of Captain Blackjack bestaat uit 5 rollen met 3 rijen en 20 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €50 per draai. Winstcombinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een van de vaste lijnen weet te landen. Links van het speelveld zie je de vaste jackpot waarden die je met het Kraken Wheel kunt winnen.

Symbolen met een lagere waarde bestaan uit twee flessen en bommen met een piraten teken erop, een paar dolken en een tweetal ruiterpistolen. Vijf van dezelfde soort levert een bedrag op vanaf 2,5x tot 4x de inzet. Een viertal piraten zijn meer waard waarbij kapitein blackjack het meeste oplevert. Draai er hier vijf van voor een bedrag van 5x tot 20x de inzet.

Wild symbolen kunnen op alle rollen voorkomen en vervangen alle reguliere symbolen als dit to winst leidt. Vijf wilds leveren net zoveel op als het hoogst uitbetalende premium symbool.

Kraken Wheel

Tijdens het spelen van het basisspel van Adventures of Captain Blackjack kun je Kraken Coin symbolen landen. Als je er hiervan voldoende weet te verzamelen tijdens een enkele draaibeurt dan wordt het Kraken Wheel bonusspel geactiveerd. Nu wordt er een slinger aan het rad gegeven waarbij de uitkomst bepaalt welke jackpot je wint. De vier vaste jackpots zijn Mini, Minor, Major en Mega waarmee je 15x, 40x, 250x of zelfs 5.000x de inzet kunt winnen. Dit spel kan trouwens alleen geactiveerd worden tijdens het basisspel en niet gedurende de gratis spins bonusronde.

Gratis Spins Bonus

Schedels en gekruiste botten tellen als scatter symbool. Je hebt er minstens drie van nodig om de gratis spins bonus te spelen. Nu ga je eerst een Pick&Click spel spelen waarbij het aantal scatters bepalend is voor het aantal feature picks. Vervolgens krijg je een scherm te zien met 9 schatkisten en je kunt er nu 3, 4 of 5 aanklikken (afhankelijk van het aantal scatters). Hiermee kun je de volgende features verdienen;

  • Extra Spins: 3, 4, 5, 6 of zelfs 9 extra spins
  • Multiplier: een vermenigvuldiger van 1x, 2x of 3x
  • Een medium symbool wordt opgewaardeerd naar een wild symbool
  • Een symbool met een lage waarde wordt opgewaardeerd naar een medium symbool

Zodra het bonusspel begint is er een win vermenigvuldiger van +1 actief. Dit kan natuurlijk hoger uitpakken als je extra multipliers hebt weten te pakken. Als je extra scatters weet te landen dan krijg je opnieuw feature picks. Heb je alle 16 features in de wacht gesleept dan leveren extra scatters alleen extra spins op.

Wat is onze beoordeling van de Adventures of Captain Blackjack Slot?

Het basisspel van Adventures of Captain Blackjack wordt snel saai. Ergens wordt dat goed gemaakt door het Kraken Wheel spel maar je hebt dan wel het geluk nodig dat je voldoende Kraken Coins weet te landen. De gratis spins bonus is wel top want hier kun je via het Pick&Click spel ontzettend veel extra spins met vermenigvuldigers winnen. Ook het opwaarderen van symbolen werkt in je voordeel.

Speel je liever een Megaways gokkast met een piraten thema? Wij kunnen je Pirate Kingdom Megaways van Iron Dog Studio aanbevelen. Probeer hier eerst maar het gratis demospel en ervaar zelf wat jij van dit spel vindt.

Pluspunten
  • Kans op vier vaste jackpots tijdens het basisspel
  • Een gratis spins bonus waarbij je extra features kunt ontgrendelen via een Pick&Click spel)
  • Winstpotentie van 5.000x de inzet
Minpunten
  • Vanwege de hoge volatiliteit duurt het te lang totdat je een extra feature pakt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip