Adelia The Fortune Wielder
4.0/5

Adelia The Fortune Wielder


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Adelia The Fortune Wielder

Adelia the Fortune Wielder is een 3D gokkast ontwikkeld door Foxium in samenwerking met Microgaming’s Quickfire platform. Standaard bevat dit spel 3 rijen, vijf rollen en 20 lijnen. Inzetten voor geld kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per spin.

Tijdens het spelen staat Adelia met haar magische toverstaf links van de rollen toe te kijken hoe het spel verloopt en komt in actie zodra er een lijnwinst met vermenigvuldigers wordt gedraaid. Deze 3D slot is betoverend mooi en bevat ontzettend veel extra mogelijkheden om in de prijzen te vallen.

De symbolen bestaan uit spreuk boeken, toverdrankjes, een magische staf, een dolk en met goud vergulde letters. Met slechts één draai aan de rollen kun je 50.000 munten winnen!

Wild en Scatters

Het wild symbool komt voor op de rollen 2,4 en 5 tijdens het basisspel en 2 en 5 tijdens free spins, dit symbool vervangt alle symbolen behalve de scatter. Naast dit reguliere wild symbool is er ook een wild gekoppeld aan een vermenigvuldiger, deze komt alleen tijdens het basisspel voor en valt alleen op de rol in het midden.

Zodra je een stack van drie wilds met vermenigvuldiger krijgt ontvang je een Adelia’s fortune Re-spin. De wilds blijven plakken en de re-spins blijven voorkomen totdat er geen winnende combinatie meer wordt gedraaid.

Free spins zijn te verdienen als je 4, 5 of 6 scatters op de 2e en 4e rol krijgt waarmee je 10, 20 of 30 gratis spins verdient. Tijdens elke gratis spin is er kans dat er een munt valt binnen een symbool op de rollen. De munt vervangt geen symbolen maar wordt toegevoegd aan een schatkist.

Symbolen opwaarderen met schatkisten

Tijdens free spins spaar je dus munten op die vervolgens aan een schatkist worden toegevoegd. Er zijn drie schatkisten die je kunt herkennen aan de kleuren, blauw, groen en paars.

Zodra je een schatkist met drie munten hebt gevuld wordt een symbool opgewaardeerd en krijgt dit symbool een vermenigvuldiger van 2x, 3x, 4x of 5x.

Hieronder kun je zien welke symbolen er per kist opgewaardeerd worden;

  • Groene Schatkist: De symbolen Koning, Boer en 10 krijgen een upgrade.
  • Blauwe Schatkist: De symbolen van het brouwsel, Koning en Aas krijgen een upgrade.
  • Paarse Schatkist: De Symbolen opwaardeert de toverstaf, het spreuk boek, de dolk en de buidel.

Zodra de symbolen van een bepaalde schatkist zijn opgewaardeerd worden de munt en de bijbehorende schatkist niet meer getoond.

Wat vinden wij van de Adelia en the Fortune Wielder Slot?

Op grafisch vlak heeft Foxium van Adelia en the Fortune Wielder een prachtig mooi slot weten te maken. Er zijn voldoende features om je bezig te houden. Tijdens de bonusronde kun je munten opsparen waarmee symbolen opgewaardeerd kunnen worden.

Als je een liefhebber bent van gokkasten met een thema gebaseerd op magie dan kunnen wij je Push Gaming’s Wizard Shop gokkast aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip