A Dark Matter
4.0/5

A Dark Matter


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » A Dark Matter

Microgaming heeft het afgelopen jaar niet zoveel goede slots ontwikkeld maar met A Dark Matter hebben zij dankzij Slingshot Studio’s een geslaagd slot met een thema in Victoriaanse stijl op de markt gebracht. We houden het deze week bij gokkasten met griezelige thema’s en daar past A Dark Matter goed bij.

In de Victoriaanse tijd hielden veel mensen zich namelijk bezig met het oproepen van geesten en het houden van seances.

Het verhaal van dit slot speelt zich af in Wraith Manor in het Engelse dorpje Stonehurst waar verschillende mysterieuze zaken zich afspelen. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,18% redelijk goed te noemen en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Dark Matter gokkast?

Het speelveld is opgedeeld met vijf rollen, drie rijen en er zijn vijf winlijnen actief. Ondanks dat er een gebrek aan winlijnen is tellen winnende combinaties heen en weer dankzij het ‘Win Both Ways’ mechanisme.

Inzetten kan al vanaf 50 eurocent tot maximaal 100 euro per draaibeurt. De maximaal te behalen winst met een enkele spin winst bedraagt 2400x de inzet.

De duistere personages van dit thema zijn de premium symbolen, dat zijn Silas Brewer, Molly Perkins, Bertram Lynch, Eleanor Wraith, and Nathan Highmore. Je wint hiermee een bedrag vanaf 60x tot maar liefst 600x de inzet bij een winnende combinatie van vijf dezelfde.

Zoals gebruikelijk hebben de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 de laagste waarde maar bij A Dark Matter valt dat best mee. Vijf dezelfde kaartsymbolen levert je een  uitbetaling vanaf 10x tot 16x de inzet op.

Free Spins en Wildsymbolen

Laten we beginnen met de verschillende wilds, die bestaan uit;

  • Reguliere Wilds: Deze wilds vervangen alle andere symbolen behalve de scatter en komen voor op de rollen 2, 3 en 4.
  • Stacked Wilds: In het basisspel zijn de wilds op de rollen 2 en 4 opgestapeld (stacked) en tijdens de free spins bonus vormen zij een Superstack.
  • Invading Wilds: Zodra je een complete stack aan wilds op de rollen 2 en 4 hebt zullen de wilds zich op de derde rol binnendringen waardoor deze rol ook wild wordt.

Als je drie scatters weet te landen op de rollen 2, 3 en 4 worden de deuren van Wraith Manor geopend en ontvang je 12 free spins.

Lukt het om tijdens deze bonusronde wederom een scatter te landen dan krijg je een re-spin toegekend en deze feature kan ongelimiteerd voorkomen. Bovendien worden winsten uitbetaald met de Invading Wild optie nu ook nog eens verdubbeld.

Wat is onze mening van  de A Dark Matter Slot?

Dit is een van de betere slots van Microgaming waarmee je tijdens de free spins bonus tot 2.400x de inzet kunt winnen. Tijdens het basisspel kunnen de Invading Wilds voor een leuke uitbetaling zorgen.

Als je op zoek bent naar een andere Microgaming slot met een hoge variantie dan is Immortal Romance een goede optie.

Heb je genoeg gelezen en ben je uitgespeeld op het gratis demospel? Wij kunnen je advideren om bij een betrouwbare kansspelaanbieder met een licentie van de kansspelautoriteit te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip