A Christmas Carol
3.0/5

A Christmas Carol


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » A Christmas Carol

Betsoft heeft dit keer de kerstvertelling van Charles Dickens gebruikt om een sfeervolle kerst slot te creëren. Ebenezer Scrooge speelt uiteraard een hoofdrol bij Betsoft’s nieuwe A Christmas Carol videoslot dat een uitzicht biedt op een winters tafereel.

Net als bij het origineel verhaal spelen ook hier de drie geesten(geest van voorbij kerstmis, geest van huidige kerstmis en geest van toekomstige kerstmis) een belangrijke rol want hiermee kun free spins en een wild toegekend krijgen.

Het theoretische uitkeringspercentage ligt helaas met 94,58% flink onder het gemiddelde en de variantie is medium. Een ander nadeel is dat de oude Flash variant van dit spel veel leuker was als de huidige HTML5 variant. Dit is een probleem met veel van de Betsoft slots die zijn omgezet naar HTML5. Een voordeel is dat dit spel nu wel via een mobiele telefoon of tablet gespeeld kan worden.

Hoe werkt de Christmas Carol 3D Slot?

A Christmas Carol heeft als basis vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig lijnen. Niet onbekend van Betsoft slots is de Double Up functie, hiermee kun je proberen om jouw winst te verdubbelen via een kop of munt spel.

Voor geld spelen kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 125 euro per draai. Wat symbolen betreft levert Ebenezer Scrooge het meeste op, weet je er hier vijf van te landen dan pak je een bedrag van 40x de inzet.

De kerst bel en gouden munten zorgen ook voor een mooie uitbetaling vanaf 20x tot 32x de inzet bij vijf stuks. Kadootjes, een uithangbord met Scrooge Bank en kaartsymbolen zijn een stuk minder waard. Draai hier vijf stuks van voor een uitbetaling van 6x tot 16x de inzet.

De gebraden kalkoen is wild en vervangt alle andere symbolen behalve ‘The Ghost of Christmas Past’

Free Spins en Wild

Dankzij de geest van voorbij kerstmis en toekomstige kerstmis kun je gratis spins winnen. Je hebt minimaal drie van dezelfde symbolen om de spins te verdienen en de staffel is als volgt:

  • 3 maal is 3 Spins
  • 4 maal is 6 Spins
  • 5 maal is 12 Spins

Elke gratis draaibeurt staat garant voor een winnende combinatie of een toegevoegde feature. De Wilds zijn te verdienen met de geest van toekomstige kerstmis symbolen en deze moet je niet verwarren met het kalkoen wild dat standaard alle andere symbolen vervangt.

Alle geesten op de rollen worden omgetoverd tot wild waardoor de winsten enorm kunnen oplopen. Een spel om te spelen zo voor en rond de feestdagen maar ook tijdens de wintermaanden.

Wat is onze beoordeling van A Christmas Carol

Hoewel de Flash variant een prima spel was is het omzetten naar HTML5 een doorn in het oog. Dat komt vooral doordat de grafische spelelementen niet goed zijn omgezet. Zo krijg je niet echt een kerstgevoel zoals je bijvoorbeeld bij NetEnt’s Secrets of Chrismas wel ervaart.

Het kop of munt spel waarmee je de winst kunt verdubbelen en de gratis spins bonus met de drie kerstgeesten voegen wel wat toe.

Pluspunten
  • Free spins bonus met de drie kerstgeesten van Charles Dickens
  • Een kop of munt spel om de winst te verdubbelen
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
Minpunten
  • Een magere RTP
  • Op visueel vlak minder vanwege het omzetten naar HTML5
© Copyright 2023 Gokkasten Stip