90k Yeti Gigablox
4.0/5

90k Yeti Gigablox


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » 90k Yeti Gigablox

In 2019 heeft 4The Player de gokkast 9k Yeti uitgebracht. Een gokkast met een thema dat zich in een ijzige gebergte afspeelt met de verschrikkelijke sneeuwman als hoofdrolspeler. 90K Yeti Gigablox is het vervolg dat meer manieren om te winnen en een veel hogere uitbetaling oplevert.

Voor een kleine groep bergbeklimmers is het oppassen geblazen. Mount Everest is een gevaarlijke klimtocht en vooral tijdens dit spel waar uit het niets de Yeti kan verschijnen. Monster Blox van Peter & Sons is een van de andere gratis gokkasten met dit spelformaat dat je kunt spelen op GokkastenStip.

Er wordt gebruik gemaakt van het Gigablox spelmechanisme van Yggdrasil. Hiermee kunnen symbolen in blokformaat van 2×2 tot 6×6 vallen. Zodoende kunnen er 46.656 manieren om te winnen ontstaan. Op willekeurige momenten tijdens het basisspel kan de Yeti Reveal feature geactiveerd worden.

Hiermee worden er sneeuwblokken vernietigt die een prijs op kunnen leveren. Dan zijn er ook nog snowstorm en giga summon features. Tot slot is er nog een gratis spins bonusspel waarbij de extra features van het basisspel eenvoudiger actief worden.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95,5% een beetje onder het gemiddelde. De variantie is hoog en de maximale winst is maar liefst 90.000x de inzet.

Werking van de 90k Yeti Gigablox Gokkast

Het speelveld van 90k Yeti Gigablox bestaat uit een raster van 6×6 symbolen. Dankzij het Gigablox mechanisme kunnen symbolen in verschillende formaten landen. Dat kan vanaf 2×2 tot maximaal 6×6 waardoor je eenvoudiger winst kunt pakken. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai.

Een winstcombinatie vormen kan door minimaal drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen. Voor de Yeti geldt een uitzondering want hiermee pak je bij 2 stuks al winst. Mocht je winnen met een Gigablox symbool dan wordt het symbool is afgebrokkeld naar 1×1 formaat voordat je uitbetaald wordt.

Speelkaarten leveren zoals gebruikelijk het minste op. Zes van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling vanaf 0,4x tot 0,8x de inzet. Klimtouw, een pikhouweel, tent, sherpa en de twee bergbeklimmers zijn meer waard. Hiermee pak je bij zes stuks een uitbetaling vanaf 1x tot 2x de inzet. De Yeti telt als premium en zorgt voor een maximale uitbetaling van 4,8x de inzet.

Mount Everest telt als wild en vervangt alle uitbetalende symbolen om een winnende combinatie te vormen. Er zijn ook lege sneeuwblokken die willekeurige plekken op de rollen voorkomen en tijdens de Yeti Reveal feature vernietigt kunnen worden.

Drie features tijdens het basisspel

Tijdens het basisspel kan op elk willekeurig moment één van drie features geactiveerd worden. Het gaat om de volgende features;

 • Yeti Reveal: de Yeti vernietigt sneeuwblokken om winnende symbolen te onthullen.
 • Snowstorm: hiermee worden de rollen geschud waardoor er een winstcombinatie ontstaat.
 • Giga Summon: de Yeti zorgt voor een enorm Gigablox symbool van minstens 4×4 formaat.

Gratis Spins Bonus

De voetafdruk van de Yeti telt als scatter en je hebt er minstens vijf van nodig om het bonusspel te spelen. Je ontvangt eenzelfde aantal spins als het aantal scatters waarmee je de bonusronde hebt bereikt. Tijdens het bonusspel zullen de Snowstorm en Giga Summon features sneller vallen en beide features waarbij één feature gegarandeerd valt.

Alle lege sneeuwblokken worden verwijderd en voor elke scatter dat je weet te landen ontvang je één extra spin.

De bonusronde kopen

Via de ”Buy Feature’ is het mogelijk om de bonusronde te kopen zodat je het basisspel kunt overslaan. Er zijn vier bonus buy opties;

 • 60x de inzet: 5 gratis spins
 • 120x de inzet: 10 spins
 • 150x de inzet: 1 gratis draai met de Giga Summon feature
 • 240x de inzet: 20 gratis spins

Wat is onze beoordeling van de 90k Yeti Gigablox Slot?

Als je op zoek bent naar een slot met een enorme winstpotentie dan is 90k Yeti Gigablox de moeite waard. Het enige nadeel ten opzichte van de voorganger is dat de RTP beduidend lager is. Dat wordt deels goedgemaakt door de maximale uitbetaling van 90.000x de inzet en door het Gigablox spelmechanisme.

Het voordeel van dit spel is dat je ook tijdens het basisspel van extra features kunt profiteren. Je bent dus niet compleet afhankelijk van de bonusronde, hoewel daar wel vette winsten mee behaald kunnen worden.

Andere slots waar wij onlangs recensies van hebben geplaatst die wij je aan willen bevelen zijn Temple Tumble 2 Dream Drop van Relax Gaming en Legacy of the Tiger van Playtech.

Pluspunten
 • Winstpotentie van 90.000x de inzet
 • Gigablox spelmechanisme
 • Drie extra features tijdens het basisspel
 • Gratis spins bonusronde
Minpunten
 • Met een iets hogere RTP had dit spel 5 sterren gekregen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip