60 Second Heist
4.0/5

60 Second Heist


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » 60 Second Heist

Spanning, sensatie en een wilde achtervolging zijn kenmerken van de gokkast 60 Second Heist. Dit spel is ontwikkeld door 4The Player en uitgebracht onder het platform van Yggdrasil. De titel van dit slot doet je gelijk denken aan de film Gone in 60 seconds waarbij Randall Raines in één nacht 50 auto’s moet stelen om het leven van zijn broer te besparen. Ook 60 Second Heist gaat over geld, snelle auto’s en criminelen.

Een spannend thema vraagt natuurlijk ook om spannende features. Slots ontwikkelaar 4The Player speelt hierop in met een Turbo Locks Respin feature waarbij symbolen van een winstcombinatie worden vastgehouden en een respin wordt toegekend. Tijdens het bonusspel krijg je 60 seconden de tijd om zoveel mogelijk winst binnen te harken. Er worden boosters toegevoegd om dat eenvoudiger te maken. Lees dus snel verder om te ontdekken hoe het allemaal werkt.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,5% flink boven het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en een enkele draai kan maximaal 60.000x de inzet opleveren.

Werking van de 60 Second Heist Gokkast

Het speelveld van 60 Second HEaist bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 1.024 manieren om te winnen. De wilde achtervolging speelt zich waarschijnlijk af in Californië maar dat evengoed een andere locatie zijn. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai waardoor spelers met een wat kleiner budget ook kunnen genieten.

De welbekende speelkaarten hebben de laagste waarde. Een winnende combinatie met vijf van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 1x tot 2x de inzet. Dollar biljetten, diamanten, goudbaren en twee personages (ook vermomd) leveren 1,5x tot 3x de inzet op.

Twee andere personages tellen als wild symbool, een komt voor tijdens het basisspel en de andere tijdens de gratis spins bonus. De wilds vervangen alle andere symbolen behalve de scatter. Er is ook nog een Bonus Bet feature waarmee je voor een extra inzet sneller de gratis spins bonus bereikt.

Turbo Lock Respins

Om wat spanning tijdens het basisspel van 60 Second Heist toe te voegen heeft 4ThePlayer een Turbo Lock Respins feature toegevoegd. Na elke winnende combinatie bestaat de kans dat deze feature geactiveerd wordt. Eenmaal actief worden de symbolen van de winstcombinatie vastgehouden en krijg je een respin.

Er wordt nu een teller van 5 seconden afgespeeld. Als je binnen 5 seconden de winstcombinatie weet aan te vullen dan wordt aan het einde van de respin feature de winst uitgekeerd. Gelukkig gaat dit allemaal automatisch. Tijdens het testen van het demospel duurde het vrij lang om respins te verdienen.

Win Time Free Spins

Als je eenmaal drie scatters heb gedraaid gaat het win time free spins bonusspel van start. Scatters landen alleen op de rollen 1, 3 en 5 en in plaats van een vast aantal spins krijg je 60 seconden de tijd. De aftelklok begint vanaf 60 seconden af te tellen en zodra de teller op 0 staat is de bonusronde voorbij. Let tijdens de bonus op de randen van het speelveld waar een progressiemeter het aantal rondes weergeeft. Elke voltooide ronde verhoogt de multiplier met +1.

Er zijn twee extra features die je kunnen helpen om zo snel mogelijk de maximale winst te pakken. Het gaat om een Boost Scatter waarmee de snelheid van het afdraaien van de rollen wordt verhoogt en de waardes van winstcombinaties worden opgeschroefd. De tweede scatter is een Extra Timer waarmee er seconden aan de aftelklok worden toegevoegd.

Wat is onze beoordeling van de 60 Second Heist Gokkast?

Als je op zoek bent naar spannende gokkasten met een flitsend modern thema dan is 60 Second Heist het spel voor jouw. Het basisspel wordt aangevuld met de turbo lock respins feature maar tijdens het testen duurde het vrij lang totdat wij de feature te pakken hadden. De gratis spins bonus is vrij uniek maar bij andere slots zoals Joker Troupe is de bonusronde ook tijdsgebonden.

Het thema zal niet elke type speler aanspreken maar gelukkig hebben wij inmiddels een behoorlijk aantal gokkasten op de site geplaatst. Als je wel van snelle auto’s houdt dan adviseren wij je om Knight Rider van NetEnt uit te proberen. Dat is een gokkast gebaseerd op de populaire televisieserie uit de jaren tachtig.

Pluspunten
  • Spannende thema met een wilde achtervolging
  • Winnende combinaties kunnen voor respins zorgen tijdens het basisspel
  • Gratis spins bonus met een aftelklok en extra features
  • Winstpotentie van 60.000x de inzet
Minpunten
  • De Turbo Lock Respin feature laat lang op zich wachten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip