4Squad
4.0/5

4Squad


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » 4Squad

Slots met superhelden doen het goed, denk bijvoorbeeld aan Superman the Movie van Playtech of de Power Force Heroes van Push Gaming. Red Tiger Gaming heeft nu de gokkast 4Squad gelanceerd, een spel met vier fictieve superhelden in een 7×6 grid formaat. Het feit dat de gokkast is aangesloten aan de Daily Jackpot drops is mooi meegenomen en of dit spel goed is kun je ontdekken door onze review te lezen.

Hoewel de superhelden niet op een blockbuster film zijn gebaseerd is het Red Tiger goed gelukt om dit thema goed uit te voeren. De superhelden zien er cool uit en 4Squad heeft een aantal  leuke features gekoppeld aan het Cluster Pays mechanisme.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95.72% net onder het gemiddelde en de volatiliteit is medium.

Hoe werkt de 4Squad gokkast?

Het speelveld van 4Squad is een grid met 7 rollen en 6 rijen dat gebruik  maakt van het Cluster Pays systeem. Symbolen die winnende combinaties vormen verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen waarmee cascades aan winstcombinaties ontstaan.

Zodra je voor geld gaat gokken kun je inzetten vanaf 10 eurocent tot maximaal 200 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit de vier superhelden en de gouden vuisten waarmee je een uitbetaling vanaf 5,3x tot maximaal 50x (voor de gouden vuisten) kunt verdienen als je een cluster van 20 stuks weet te landen.

Speelkaarten zijn beduidend minder waard, een cluster van 20 stuks levert een bedrag op van 3x tot 4,5x de inzet. De superhelden kunnen extra features activeren waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

4Squad Features

De vier superhelden hebben ieder een eigen feature en om die te ontgrendelen zul je de meters bovenaan het speelveld moeten vullen.

Alle symbolen zijn van een kleur voorzien en de meters vullen doe je door een bijpassende cluster aan gekleurde symbolen te draaien.

Zodra een meter wordt gevuld wordt een van de volgende features geactiveerd;

  • Quake: Zodra de groene meter wordt gevuld zal de superheld Quake alle symbolen met een lage waarde kapot slaan waardoor het grid met symbolen van een hoge waarde wordt gevuld
  • Strike: Als je de blauwe meter weet te vullen dan zal Strike willekeurige symbolen wild maken
  • Burst: Vul de rode meter waarmee Bust symbolen zal klonen
  • Beam: De gele meter zorgt ervoor dat de Beam feature actief wordt waardoor je een multiplier van 2x tot 10x krijgt

Super Hero Mode

Als het lukt om alle meters tegelijkertijd te vullen dan wordt de Super Hero Mode feature actief. Je ontvangt nu één draaibeurt waarbij alle symbolen met een lage waarde zijn verwijderd waarbij de vier features van 4Sqaud geactiveerd worden.

De Super Hero Mode kan een mooi geldbedrag opleveren maar het kan even duren voordat je alle meters vult om deze feature te activeren.

Wat vinden wij van de 4Squad Slot?

Ondanks dat de RTP iets onder het gemiddelde ligt is het toch de moeite waard om 4Squad voor geld te spelen. Door het Cluster Pays mechanisme zul je tijdens het basisspel regelmatig kettingreacties aan winnende combinaties draaien en een meter vullen van een van de superhelden heb je vrij snel voor elkaar.

Het draait voornamelijk om de Super Hero Mode maar die hebben wij tijdens het spelen dan de demo niet kunnen bereiken. Er is helaas geen free spins bonusronde en dat is jammer want dan had het een stuk eenvoudiger geweest om meters te vullen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip