300 Shields Extreme
4.0/5

300 Shields Extreme


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » 300 Shields Extreme

Als je de blockbuster film 300 hebt gezien dan weet je gelijk dat het thema van dit spel de veldslag van 300 spartanen tegen 100- tot 150.000 Perzen. 300 Shields Extreme is een online slot ontwikkeld door NextGen Gaming met een bonusspel waar je met een waanzinnige 300x vermenigvuldiger te maken krijgt!

Het is de opvolger van het populaire slot 300 Shields en dat is goed te zien want behalve dat je nu de bonusronde kunt kopen en verbeterde graphics is vrijwel alles hetzelfde gebleven.

Het theoretische uitbetalingspercentage is vastgesteld op 95,29% en het betreft een hoge variantie gokkast. Het grootste voordeel vergeleken met het originele 300 Shields gokkast is dat de Extreme variant ook geschikt is om te spelen met een smartphone en tablet.

Hoe werkt de 300 Shields Extreme videoslot?

300 Shields Extreme heeft vijf rollen met drie rijen en vijfentwintig winlijnen. Inzetten kan vanaf 25 eurocent tot maximaal €12.50 per spin. De symbolen op de rollen hebben alles te maken met de strijd die de Spartanen met de Perzen aangaan.

Je kunt tot maximaal 17.773x de totale inzet winnen met een enkele spin tijdens het bonusspel! Er is dus een optie om de bonusronde te kopen maar dat kost je wel 60x de totale inzet. Slots met een vergelijkbaar thema zijn Stakelogic’s Great Wars en Betsoft’s Viking Voyage.

Symbolen en uitbetalingen

Het draait voornamelijk om de bonus waarmee je tot 300x de inzet kunt winnen. De kaartsymbolen zijn in een Spartaanse stijl en zijn het miste waard. De boogschutterspijlen, het schip en de krijger wild zijn de premium symbolen.

Vijf krijgers op een winlijn is goed voor 100x de inzet maar het draait voornamelijk om de scatters waar je hieronder meer over kunt lezen.

Gratis spins met een tot 300x vermenigvuldiger

Het schild telt als scatter en zodra je drie of meer scatters hebt win je de free spins bonus waar je met een tot 300x vermenigvuldiger te maken krijgt. Je kirjgt standaard vijf free spins en de bonusronde werkt als volgt;

  • Verzamel twee schilden om een tweede set aan 5 spins te krijgen met een vermenigvuldiger van 5x
  • Verzamel nog l twee schilden om een derde set aan 5 spins te krijgen met een vermenigvuldiger van 25x
  • Verzamel twee schilden om een derde set aan 5 spins te krijgen met een vermenigvuldiger van 300x

Als je tijdens een van de drie vermenigvuldig fases 3 schilden draait dan ontvang je nogmaals 5 spins. Wil je direct de bonusronde spelen dan kun je de ‘Buy Pass’ optie gebruiken maar je betaald dan wel 60x de inzet.

Wat vinden wij van de 300 Shields Extreme Slot?

Na een paar uur spelen kunnen wij concluderen dat dit een bijzonder leuk spelletje is gebleken. Het draait allemaal om het behalen van de free spins bonus waarmee de grotere bedragen gewonnen kunnen worden maar wij adviseren je niet om de ‘Buy Pass’ te gebruiken want dat kan soms tegenvallen.

Wil je direct gokken voor geld? Dan kun je een account aanmaken bij een legitiem online goksite met een vergunning van de kansspelautoriteit. Optioneel kun je dit spel hier ook onbeperkt gratis spelen.

Pluspunten
  • Winstpotentie van 17.773x de inzet
  • Gratis spins bonusspel met kans op een 300x multiplier
  • Waar mogelijk een bonus buy optie
Minpunten
  • De RTP kan hoger want 95,29% is iets te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip