2022 Hit Slot
3.0/5

2022 Hit Slot


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » 2022 Hit Slot

Elk jaar brengt Endorphina een hit slot uit en 2022 Hit Slot is dus een nieuwe gokkast dat aan deze reeks slots toegevoegd kan worden. Dit spel behoort tot de klassieke gokkasten en is voorzien van een fruitig thema. Met een frisse uitstraling en een sprankelende achtergrond valt er aan de graphics weinig aan te merken. 2022 Hit slot is een mobiel vriendelijke gokkast dat te spelen is via Desktop, Smartphone en Tablet.

Bijzonder veel features zijn er niet maar dat verwachten wij van GokkastenStip ook niet van een klassieke speelautomaat. Er is een wild symbool dat stacked kan landen om winnende combinaties aan te vullen. Verder is er het risk game waarmee je na een winstcombinatie een gokje kunt wagen door de juiste kaart te selecteren. Wat features aangaat is dit slot vergelijkbaar met Diamond Chance.

De RTP is met 96,03% gemiddeld en de variantie schatten wij in op laag. De maximale uitbetaling met een enkele draai is 2.022x de inzet.

Werking van de 2022 Hit Slot

Het speelveld van 2022 Hit Slot bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 22 vaste lijnen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts draait. Inzetten kan vanaf €0,22 tot maximaal €44 per spin.

2022 hit slot

Vijf kersen, citroenen of sinaasappels leveren het minste op. Draai er vijf van voor een uitbetaling van ongeveer 4,6x de inzet. Pruimen, druiven en meloenen zijn meer waard en zorgen voor een maximale uitbetaling van 9,2x tot 18,4x de inzet. Dan zijn er nog wilds en scatters, hiermee pak je een uitbetaling van 91x tot 500x de inzet.

Uitklappende wildsymbool

Het wild symbool is stacked en kan een gehele rol in beslag nemen. Het kan ook voorkomen dat je een deel van het wild in zicht krijgt. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen om een winstcombinatie aan te vullen of te vormen.

Als je het speelveld vol met wilds weet te vullen dan pak je de maximale uitbetaling van 2.022x de inzet.

Risk Game

Zoals gebruikelijk bij Endorphina slots kun je ook met 2022 Hit Slot na elke winstcombinatie een gokje wagen via het Risk Game kaartspel. Je krijgt vijf kaarten voorgeschoteld waarvan de eerste open op tafel wordt gelegd. Nu is het de bedoeling om een kaart met een hogere waarde te selecteren.

risk game kaartspel

Een voordeel van dit gokspel is dat je kunt kijken welke kaart je krijgt. Bevalt de kaart niet dan kun je de gok optie overslaan. Je kunt de Risk Game maximaal 10 keer achtereenvolgend spelen.

Wat vinden wij van 2022 Hit Slot

Als je op zoek bent naar een gokkast met veel features dan kun je 2022 Hit slot beter overslaan. Dit spel is gericht op liefhebbers van classic slots waarbij de gameplay eenvoudig verloopt. Zowel grafisch als technisch zit dit spel prima in elkaar.

Met een beetje geluk draai je vijf scatters en als je het speelveld met wilds vult dan pak je de maximale uitbetaling. Via de gok feature is het ook mogelijk om een mooie uitbetaling te pakken maar wees hier voorzichtig mee. Als je verliest dan verspeel je de gehele winst.

Speel je liever een Endorphina gokkast met meer features? Wij kunnen je Fruletta aanbevelen, een gokkast met een bonus rad waarmee je vermenigvuldigers kunt verdienen. Je kunt 2022 Hit Slot hierboven alvast gratis uitproberen.

Pluspunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
Minpunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
© Copyright 2023 Gokkasten Stip