10x Rewind
3.0/5

10x Rewind


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » 10x Rewind

Of we in de toekomst kunnen tijdreizen is nog maar de vraag. Volgens de Back to the Future filmreeks van regisseur Robert Zemeckis uit 1985 behoort het in ieder geval tot de mogelijkheden. Met de gokkast 10x Rewind van 4ThePlayer kan door de tijd reizen lucratief uitpakken. Het futuristische thema is vrij simpel uitgevoerd met een achtergrond dat continue van kleur veranderd en symbolen van de belangrijkste tijdperken uit het verleden en toekomst. Gelukkig reis je niet af naar een dystopische setting zoals de Nitropolis 3 gokkast van Elk Studio’s.

Dit spel heeft niet al teveel extraatjes. Er is een wild symbool tijdens het basisspel en een Rewind Time Win Spins bonusspel. Vrij uniek is dat dit bonusspel winnende combinaties uit het verleden herhaalt. Heb je geen winstcombinaties gedraaid dan kun je in ieder geval nog profiteren van drie spelmodificaties die extra prijzen op kunnen leveren.

Als je deze gokkast via een mobiel toestel speelt kun je schakelen tussen een Big Reel en Normal View optie. Als je de Big Reel optie selecteert worden de rollen gestapeld waardoor ze van rechts naar links draaien.

De RTP is met 96,47% dik boven het gemiddelde en de variantie is hoog. De maximale winst bedraagt 20.000x de inzet.

Werking van de 10x Rewind Slot

Het speelveld van 10x Rewind bestaat uit zes rollen, vier rijen met 4.096 manieren om te winnen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per draai waarmee je maximaal €400.000 kunt winnen. Premium symbolen leveren al een winstcombinatie op als je er twee adjacent weet te landen.

Kaartsymbolen bedekt met een symbool dat een iconisch tijdperk representeert leveren het minste op. Een winnende combinatie met zes van dezelfde soort zorgt voor een bedrag van 1,5x tot 2,5x de inzet. De gladiator die met een leeuw vecht, de ridders die strijden, het wild west duel en een maanreiziger zijn meer waard. Draai er hier zes van voor een uitbetaling van 4x tot 6x de inzet.

Een meid met roos gekleurd haar en een futuristisch ruimtepak telt als wild dat alle andere symbolen behalve de scatter kan vervangen.

Rewind Time Win Spins Bonusronde

De bonusronde van 10x Rewind heeft 4ThePlayer heel toepasselijk de Rewind Time Win spins genoemd. Je hebt drie scatters nodig om dit spel te bereiken waarna je een scatter kunt selecteren waarmee bepaalt wordt hoeveel spins je wint. Dat kunnen er 5, 7 of 10 zijn.

Dit spel maakt gebruik van een ongebruikelijke feature waarbij winnende draaibeurten die je tijdens het basisspel wist te landen herhaalt worden. Als je geen noemenswaardige winstcombinaties wist te landen is dat zo erg nog niet. Er zijn namelijk 3 spelmodificaties die door het draaien van scatters geactiveerd kunnen worden. Je pakt dan extra win spins (minstens 5), een geldprijs of een multiplier boost. De algemene vermenigvuldiger loopt tijdens de bonusronde progressief op en wordt niet gereset.

Wat vinden wij van de 10x Rewind Gokkast?

Het ontwerp van 10x Rewind is leuk bedacht en de bonusronde is uniek maar ongebruikelijk. De uitbetalingen tijdens het basisspel zijn niet denderend waardoor je een beetje afhankelijk bent van het bonusspel. Eenmaal in het bonusspel kan het dankzij spelmodificaties hard gaan.

De rewind feature kan lucratief uitpakken maar als je tijdens het basisspel geen hoge winstcombinaties hebt gedraaid dan moet je het van de drie spelmodificaties hebben. Andere slots met een vergelijkbaar thema zijn Planet Fortune van Play ‘N Go en Kaiju van Elk Studio’s. Probeer hier eerst maar eens het gratis demospel.

Pluspunten
  • Unieke bonusronde waarmee winstcombinaties herhaald kunnen worden
  • Drie spelmodificaties met het landen van scatters tijdens de bonus
  • Maximale winstpotentie van 20.000x de inzet
Minpunten
  • Het basisspel had een paar extra features mogen hebben
© Copyright 2023 Gokkasten Stip