Red Tiger komt met Flodder Gokkast

Home » Red Tiger komt met Flodder Gokkast

De familie Flodder is weer terug, en hoe! Red Tiger gaat binnenkort de Flodder gokkast uitbrengen gebaseerd op de populaire familie uit de jaren tachtig. Behalve drie spectaculaire speelfilms verscheen Flodder ook voor vijf seizoenen van 1993 tot 1998 als televisieserie.

Tijdens de eerste film verhuisde de sociaal werker Sjakie (Jacques van Kooten) de marginale familie naar de elite wijk Zonnedael in Amsterdam. Sjakie hoopte dat het een positieve uitwerking zou hebben. Het resultaat was hilariteit ten top!

Red Tiger heeft in ieder geval de rechten weten te bemachtigen om van deze jaren 80/90 hitserie een gokkast uit mogen brengen. Het is goed om te zien dat ook Red Tiger nu gokkasten voor Nederlanders produceert.

Flodder Gokkast

De Flodder gokkast van Red Tiger gebruikt cartoonachtige personages waarmee de hele familie in beeld wordt gebracht. Zo zien we Ma Flodder, Johnnie, zoon en dochter Kees, Opa, Henkie en Toet. Zelfs de roze Chevrolet van Johnnie komt in beeld.

Het betreft een slot met vijf rollen, drie rijen en 25 vaste lijnen. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95, 75% een beetje mager maar dat mag de pret niet drukken. Spelers zullen dit spel voor geld kunnen spelen vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai.

Opa Flodder kan op willekeurige momenten met zijn wandelstok het scherm passeren om wild symbolen achter te laten. Er is ook nog een gratis spins bonusronde waarbij spelers vooraf via een pick & click spel extra features kunnenontgrendelen. Er zijn maar liefst vijf verschillende pick & click bonusopties om te selecteren. De maximale winstpotentie is met 7.564x de inzet ook niet verkeerd.

Wanneer de Flodder gokkast wordt uitgebracht is nog onbekend 9 juni 2022. Wij van GokkastenStip verwachten dat je binnen een maand of twee dit spel bij verschillende online casino’s kunt spelen.

Red Tiger in het Kort

Red Tiger is een spelproducent dat sinds 2014 actief is. In 2019 werd dit bedrijf voor een bedrag van 220 miljoen euro door NetEnt overgenomen. Sindsdien ontwikkelen zij maandelijks verschillende slots in Megaways formaat, klassiek formaat en zelfs met het Infinireels spelmechanisme.

Dit bedrijf heeft ook een drietal tafelspellen ontwikkeld maar richt zich voornamelijk het ontwerpen van online gokkasten. Wat opvalt is dat zij ook van een aantal verouderde NetEnt slots nieuwe moderne Megaways slots hebben uitgebracht. Denk hierbij aan Piggy Riches Megaways en Gonzo’s Quest Megaways.

Waar kan je straks de Flodder Gokkast spelen

Flodder is binnenkort te spelen bij een gelicenseerde online goksite met Red Tiger slots in het spelaanbod. Zo zul je dit spel waarschijnlijk bij Kansino, Betcity en Jack’s kunnen spelen. Wij verwachten dat je voor de zomermaanden bij veel meer goksites terecht kunt. Denk hierbij aan Unibet en LeoVegas.

Zodra Red Tiger de Flodder Gokkast uitbrengt kun je dit spel in ieder geval lekker gratis op GokkastenStip.nl spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip